Nova The Witcher igra izlazi 21. jula - čekanju je došao kraj - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Nova The Witcher igra izlazi 21. jula – čekanju je došao kraj

The Witcher: Monster Slayer, ta čudna mobilna igra smeštena u Witcher univerzum i koja deluje kao Pokemon GO, izlazi 21. jula na Androidu i iOS-u.

Prvi put najavljena još avgusta 2020. godine, The Witcher: Monster Slayer je mobilna igra koja sadrži igranje u proširenoj stvarnosti. Nakon preuzimanja aplikacije, ljudi će krenuti i istražiti stvarni svet, tražeći čudovišta koja će loviti. Dakle, to je kao Pokemon GO, ali sa više mačeva i grifona.

Novi datum izlaska objavljen je u kratkoj najavi poljskog razvojnog studija Spokko. Studio radi sa CD Projekt Red na stvaranju AR igre. Iako je ova nova igra smeštena u isti svet kao i ostale igre iz serijala, nemojte očekivati da ćete Geralta upoznati dok ste vani u vašem lokalnom tržnom centru ili Taco Bell-u. Prema zvaničnoj web lokaciji za mobilnu igru, radnja je smeštena u eri “mnogo pre vremena Geralta iz Rivije”.

U The Witcher: Monster Slayer, igrači će morati da prate čudovišta po njihovom lokalnom području, a zatim će se boriti s njima dok će iskoristiti različite vremenske i doba današnje bonuse. Takođe, koliko je za sada poznato, neki fanovi će biti razočarani, jer u novoj igri nema Gventa, igre sa kartama.

Danas objavljeno

G.Skill najavljuje Ripjaws S5 seriju DDR5 memorija

Vanja A

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

Vanja A

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

Vanja A

Ostavite komentar