28. Septembra 2022.

Nova Škoda Superb?

Big Portal

Škoda uveliko priprema novu generaciju svog vodećeg modela povezanog sa Passatom. Kako će izgledati Škoda Superb za 2024?

Na putevima se već mogu videti testni primerci skriveni “kamuflažom”. Neki od njih još nemaju originalnu karoseriju, a neki koriste komponente drugih modela.

Nema sumnje da će novitet biti veoma blizak spomenutom Volkswagenu. S obzirom da je auto-industrija u tranzicionom periodu koji prethodi potpunoj elektrifikaciji, nova Škoda Superb biće dostupna i u verziji sa SUS motorima, što će obradovati tradicionaliste.

S obzirom da se na evropskim putevima sreću samo maskirani test primerci, nezavisni dizajneri nastoje da nam približe ono što se (možda) krije ispod kamuflaže.

Budući Superb (Nezvanični render: Kolesa.ru)

Spekulativni renderi karavan verzije sledećeg Superba (s obzirom da će sestrinski Passat imati samo karavan varijantu), čiji je autor dobro nam poznati Nikita Čujko (kolesa.ru), izgledaju vrlo zanimljivo, a koliko su bliski originalu pokazaće vreme.

Čini se da je sa prednje strane dobro poznati koncept.

Autor predviđa da će stop svetla biti povezana LED svetlosnom trakom. To je danas moderno rešenje kod mnogih proizvođača.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare