Nova reperova devojka je raskošnija i zanosnija od Kim Kardašijan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nova reperova devojka je raskošnija i zanosnija od Kim Kardašijan

Kada su mu svi pokušaji da vrati svoju prvu ljubav – Kim Kardašijan propali, slavni reper Kanje Vest odlučio je da nastavi dalje.

Već neko vreme se spekuliše da je Kanje uplivao u emotivne vode sa prelepom glumicom Džulijom Foks. Ovaj par je fotografisan u Njujorku prilikom posete jednom Brodvej šou, a detalji otkrivaju možda dosta toga – njih dvoje su su se smejali i vidno im je prijalo društvo jedno drugog.

A nakon toga su otišli do hotela u kom je odseo ovaj reper.

Nijedno od njih dvoje nije još uvek potvrdilo ove spekulacije.

Inače, Džulia Foks je italijansko-američka glumica i rediteljka, a najpoznatija je po svojoj debitantskoj ulozi u filmu “Uncut Gems”.

Ova 32-godišnja lepotica radila je i kao model, te se jednom prilikom našla u Plejbojevom poslednjem “golom” izdanju časopisa iz 2015. godine.

Džulia je, takođe, samostalno obajvila dve knjige o fotografiji pod nazivima: “Symptomatic of a Relationship Gone Sour: Heartburn/Nausea” i “PTSD”.

https://twitter.com/Respectful_Rap/status/1477663067018186754

Poređenja nove devojke sa doskorašnjom suprugom Kanje Vesta Kim Kardašijan su neminovna. I nju krase obline, a nedavno se skinula na plaži i pokazala svoje raskošno telo.

Danas objavljeno

Legendarni Ozi Ozborn završio novi album uz vrhunske goste

Vanja A

Neočekivana razlika: 15 slavnih osoba koje nikada nismo vidjeli u profilu

Vanja A

Glumica iz „Urgentnog centra“ Meri Mara se udavila u reci

Vanja A

Ostavite komentar