Nova prekretnica: Milijarda, bez Kine - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Nova prekretnica: Milijarda, bez Kine

PUBG Mobile je od 2018. godine jedna od najpopularnijih video-igara na planeti, a u 2019. bio je video-igra sa najvećim prihodom.

Sada je napravljena još jedna prekretnica – kompanija Tencent objavila je da je PUBG Mobile preuzet čak milijardu puta, i to isključujući Kinu.

Uz to, Tencent je takođe najavio partnerstvo sa “Godzilom protiv Konga”. Igrači će moći da učestvuju u događaju tokom igre koji če trajati uporedo sa prikazivanjem predstojećeg filma, koji uključuje mod u igri i tematski sadržaj. Tencent takođe nudi i mapu Karakin otvorenu za igrače mobilnih uređaja 7. aprila.

Programerski studio nastavlja da redovno ažurira ovu mobilnu igru, uključujući mape i još mnogo toga, što igrače čini zadovljnim. Mnogi se zbog toga iznova vraćaju, a to je i jedan od glavnih razloga za konstatan priliv novih igrača.

Ranije ove godine, Tencent je najavio igru, sa boljom grafikom koja će biti adaptirana za moderne telefone – PUBG: New State. Očekuje se da će ta igra biti predstavljena na Androidu i iOS-u kasnije ove godine.

Danas objavljeno

Samsung predstavio ekran koji se sa 13 odmotava na 17 inča

Vanja A

Istraživači napravili podvodnu bežičnu kameru koja radi bez baterija

Vanja A

Samsung Galaxy S23 Ultra bi mogao da izgleda ovako

Vanja A

Ostavite komentar