Nova pjesma Ivana Milinkovića: NA ISTOM JASTUKU, JA SPAVAM SAM, TI SPAVAŠ SAMA - BIGportal.ba
Ex Yu

Nova pjesma Ivana Milinkovića: NA ISTOM JASTUKU, JA SPAVAM SAM, TI SPAVAŠ SAMA

Pevač Ivan Milinković, svakim poslovnim potezom, opravdava svoju odluku da karijeru nastavi kao solista.

Uspesi se nižu, poslovnih ponuda ima sa svih strana. Dok čeka premijeru filma ,,Studenac” u kojem  igra svoju debi ulogu, pevač je odlučio da publiku obraduje novom pesmom ,,Ti i ja stranci”, za koju je uradio i sjajnu ekranizaciju.

,,Čekajući dugo na pesmu koja će mi ,,leći” potpuno u svakom smislu, mislim da sam najnovijom ,,Ti i ja stranci”,  uspeo da kroz tekst i interpretaciju u izuzetnom aranžmanu i produkciji donesem baladu na svoj način. Ne želim da licitiram o pesmi i da dajem prognoze, ali mislim i u to sam siguran, da će trajati! Tematski će se mnogi, da ne kažem većina, pronaći u ovoj numeri. Smatram da će iste reakcije biti, kao i na prethodnu baladu ,,Ne voli me, zažalićes”, jer obe imaju tu osvešćujuću poruku! Svako se od nas, pa i ja, nekada osetio strancem pored osobe koja ne mora biti životni partner, samo već jedna od avantura koju je svako manje – više imao”, dodao je Milinković u zvaničnoj izjavi za medije.

Autor muzike i aranžmana je Predrag Stojković, dok je tekst napisao Dragan Milošević. Da li je ovo autobiografska pesma izvođača ili mašta tekstopisca, ostaje nam da saznamo?! Jedno je sigurno, nova balada Ivana Milinkovića, oživeće emocije, ispričati životnu priču, uz koju ćete sasvim sigurno pustiti i suzu.

Danas objavljeno

Severina pokazala isklesanu figuru u kupaćem kostimu

Vanja A

Željko Rebrača otkrio istinu o svom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ovako je Nikola Rađen opisao Anu Kokić

Vanja A

Ostavite komentar