Nova optužba Megan Markl: Kraljevska kuća nam nije dala NOVAC! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nova optužba Megan Markl: Kraljevska kuća nam nije dala NOVAC!

Sledeće nedelje princ Hari dolazi u Englesku na godišnjicu Ledi Dijane.

Svi su očekivali da će princ Hari ponuditi “maslinovu grančicu” bratu Vilijamu i ocu Čarlsu kada bude došao na godišnjicu smrti majke Dijane, ali stavri su se sve više zakomplikovale.

Otvaranje spomenika Ledi Di

Ovog leta će biti otkriven spomenik Ledi Di, a za godišnjicu njenog rođendan 1. jula najavljivano je da će doći, ne samo princa Harija, već i mali Arči. Međutim, nove optužbe su dodatno potkopale krhke odnose između kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Hari je na dedinoj sahrani dao obećanje.

Megan Markl i princ Hari su optužili kraljevsku porodicu da su ih potpuno “finansijski sasekli” kada su se preselili u SAD. Oni su, navodno, zbog toga morali da počnu da rade, pa je tako Megan Markl uspela da potpiše ugovor vredan više od 90 miliona evra sa Netflix i Spotify.

Da li Čarls dao novac princu Hariju?

Međutim, britanska kraljevska porodica se oglasila i podsetila je da je princ Čarls dao “određenu sumu” mladom bračnom paru da počnu život na drugom kontinentu. Princ Čarls je sinu dao 4,5 miliona funti!

Dakle, prinčevi Vilijam i Hari zajedno će prisustvovati otvaranju spomenika princezi Dijani 1. jula, a kako piše magazin “People” njihov otac je očajan zbog odnosa u porodici.

Čarlsa boli odnos između braće.

– Strašno ga boli svađa i kompletan odnos između braće, a smetaju mu i optužbe na njegov račun. Uprkos obećanjima princa Harija koje je dao na sahrani dede princa Filipa, on je nastavio da napada kraljevsku porodicu – izjavio je prijatelj princa Čarlsa.

Megan Markl dobija sve što želi

“Megan Markl je uvek dobijala šta želi i kada to želi, za razliku od Kejt Midlton” – napisao je britanski “San”.

Knjiga “Bitka braće”

U nedavno objavljenoj knjizi “Bitka braće” koju je napisao Robert Lejsi, kraljevski dopisnik, jedan deo se odnosi i na zaposlene.

U knjizi piše da se Kejt i Vilijam prema zaposlenima odnose kao prema familiji, dok su Megan Markl i princ Hari maltretirali osoblje.

– Radi se o potpuno pogrešnoj filozofiji života. Megan Markl je odgajana u kulturi Holivuda – zaključuje pisac knjige.

Danas objavljeno

Proglašeni dobitnici Toni nagrade – mjuzikl “Mulan Ruž” pobjednik večeri

Zeljka

Loti Mos uporedila seks sa pranjem zuba: “Svi to rade ujutru”

Zeljka

Kako da peremo i čuvamo BIJELU ODJEĆU da duže izgleda novo i bez žutih mrlja

Zeljka

Ostavite komentar