Nova naredna: Elektronska evidencija zaposlenih - BIGportal.ba
Banja Luka

Nova naredna: Elektronska evidencija zaposlenih

S ciljem efikasnijeg i racionalnijeg izvršavanja radnih zadataka, gradonačelnik Draško Stanivuković zatražio je od organizacionih jedinica u Gradskoj upravi da zaposleni dosljedno poštuju obavezu elektronske evidencije dolazaka i odlazaka sa posla.

Želim podsjetiti na obavezu svih zaposlenih u Gradskoj upravi da prilikom dolazaka i odlazaka sa posla odnosno radnog mjesta izvrše evidenciju istih putem elektronskog sistema za evidenciju i praćenje prisustva radnika. S tim u vezi, neophodno je da svi zaposleni radnici koriste elektronski sistem evidencije i da prijavu i odjavu vrše u skladu sa propisanom procedurom – navedeno je u dopisu upućenom svim organizacionim jedinicama.

Rukovodioci organizacionih jedinica zaduženi su da na mjesečnom nivou vrše kontrolu u svojoj organizacionoj jedinici i poređenje evidencija iz elektronskog sistema i evidencije koju vodi odgovorni službenik organizacione jedinice za potrebe obračuna plata radnika. Za dane za koje se eventualno propusti evidentiranje u elektronskom sistemu, smatraće se da zaposleni nije bio prisutan na radnom mjestu.

Elektronski sistem za evidenciju i praćenje prisustva radnika postoji dugo godina, ali pojedini zaposleni nisu poštovali obavezu evidencije putem ovog sistema.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Smijenjen direktor banjalučke Toplane Mićo Milovanović

M.

Banjaluka uz Bojaniće,10.000 KM pomoći porodici kojoj je izgorjela kuća

M.

Planirana isključenja električne energije za četvrtak, 04.03.2021. godine

Zeljka

Ostavite komentar