Nova funkcija Google mapa pomoći će korisnicima da se nikada ne izgube - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Nova funkcija Google mapa pomoći će korisnicima da se nikada ne izgube

Pored prilagođenih informacija i detaljnijih mapa, Google mape takođe unapređuju Live View funkciju, koja će sada pružiti dodatne podatke i pomoći korisnicima da se nikada ne izgube kada putuju ili šetaju u neistraženom regionu.

Google Maps dobija još više funkcija nove generacije, a kompanija Google je prikazala te od novitete za Android i iPhone na svom I/O 2021 događaju.

Počev od ovog novog ažuriranja, korisnici će moći samo da pokrenu Live View na Google mapama i skeniraju svoje okruženje, pomoću aplikacije da bi zatim prikazali sve vrste detalja o prodavnicama i restoranima oko njih. Google je ažurirao Live View boljim informacijama o oznakama ulica, a kompanija je obećala da će aplikacija dobro doći, posebno na složenim raskrsnicama, “tako da tačno znate kojim putem idete i kojim putem bi trebalo da idete”.

Govoreći o tome kako utvrditi gde se nalazite, Live View takođe dobija još jednu korisnu funkciju – Mapa će moći da vam pokaže gde ste u odnosu na ključna mesta koja ste posetili, kao što je hotel. Dakle, samo otključajte telefon, otvorite Live View, skenirajte okolinu, a zatim bi trebalo da videte indikator za svoj hotel na vrhu slika snimljenih vašom kamerom, što će vam pomoći da shvatite koliko ste daleko od ovog mesta, a takođe i kako se lakše i brže vratiti.

Danas objavljeno

Novi udar na Facebook: “Bitnije im je da zarade novac”

Vanja A

Intel Xe-HPG Arc Alchemist grafičke karte bi mogle biti u cjenovnom rasponu od 650 do 825 dolara

Vanja A

Redmi Note 11 Pro 5G će imati AMOLED displej sa 120Hz osvježavanjem

V.R.

Ostavite komentar