Nova era televizije: Gejming ušao na velika vrata - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Nova era televizije: Gejming ušao na velika vrata

Gejmeri, pozor!

KUVO TV – televizija za treći milenijum ušla je na velika vrata. Činjenica da vas je svakim danom sve više, dovela je do toga da se dosadašnji izvori informacija na internetu crpe munjevitom brzinom, a vi iz dana u dan zahtijevate – još. Kao odgovor na to stigao je upravo KUVO TV, projekat koji će ispuniti vaše potrebe za gejming sadržajima u televizijskom formatu i na našem jeziku.

                Era gejming televizije u svijetu je odavno počela, ali je na našim prostorima i dalje novina. Mlada, kreativna i edukovana ekipa KUVO TV- a odlučno je zakoračila u svijet gejming televizije, sa planom da gejmerima u regiji ponudi nešto novo, na našim prostorima – revolucionarno. Naime, profesionalci u gejmingu, medijima, produkciji i marketingu nude i „novim“ i iskusnim gejmerima kvalitetne programske sadržaje.

                „Imamo ponešto za svakoga. Program je prilagođen i profesionalnim igračima i amaterima, kako za mlađu publiku i djecu, tako i za ‘old tajmere‘ sa retrospektivnim prikazom nekih starih klasika“ izjavio je Sergej Sliško, menadžer esport projekata i član Kuvo TV tima.  

                Iako se radi o specijalizovanom TV projektu, namijenjenom specifičnoj publici, KUVO TV ima raznovrstan programski sadržaj, namijenjen svima. „Kuvaju“ se i emisije koje nisu samo za ljubitelje video-igara, jer članovi redakcija na KUVO TV-u bave se i drugim, gejmerima bliskim temama iz domena pop kulture, poput filmova, muzike i stripova.

                „Gejming je veoma široka i atraktivna oblast, a gejmeri u pravilu jedna vrlo raznovrsna, znatiželjna i svestrana grupa. Zato nam je namjera i bila da im ponudimo prvu kompletnu gejmersku televiziju, na kojoj mogu da čuju i autorske recenzije najiščekivanijih konzolaških naslova i stručne analize forme velikih esport timova, dobiju preporuku luckaste indie igre i vrhunske nove serije, vrate se u prošlost gejminga i zavire u njegovu budućnost. Gejming je jedinstven fenomen zabave, sporta i pop kulture, a Kuvo TV je jedinstven kanal upravo po tome što uvažava sve njegove dimenzije i svakoj posvećuje dio svog programa.“ izjavio je Nenad Bosnić, direktor KUVO TV-a.

                Kako projekat KUVO TV predstavlja novu eru televizije, tako predstavlja i ulazak esporta i gejminga u našu svakodnevnicu. A što se to „zaKuvalo“ u ovoj kreativnoj industiriji, saznajte pritiskom na jedno dugme na vašem daljinskom upravljaču. I da ne zaboravite, to dugme je u Srbiji, u mts mreži, na brojevima 150 i 782, u Crnoj Gori je u m:tel mreži na broju 91, a u Bosni i Hercegovini u Logosoft ponudi – broj 117, dok je u sklopu m:tel paketa kanala, na broju 140. Udobno se smjestite i „zaKuvajte“ i vi!

Danas objavljeno

Izrada Web Sajtova – SEO, Web Dizajn & Optimizacija stranica

Igor Mudrinić

Tvorac slogana koji je “zapalio mreže” za BIZLife: Valjda je to SVETI GRAL marketing

D

Addiko gotovinski krediti bez troškova obrade i u januaru 2021.

D

Ostavite komentar