Nova društvena mreža raste brže nego YouTube - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Nova društvena mreža raste brže nego YouTube

Nova video platforma YurOn povezuje svoje korisnike na novi način, koristeći tzv. povezane video razgovore (engl. threaded conversations). Ova konverzacija funkcioniše tako što korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih putem kratkih video snimaka.

Za samo nekoliko mjeseci od pokretanja, YurOn je privukao više od 5.000 korisnika, koji danas na toj društvenoj mreži provode više vremena nego na Twitteru.

Do sada je kreirano više od 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda – što je više nego što je YouTube imao u istoj fazi svog rasta, piše “ZdNet”.

Komunikacija funkcioniše tako što na YurOn-u potražite pitanje na koje želite da odgovorite i objavite video snimak. Svako u YurOn zajednici može da odgovori stvarajući tako povezani video razgovor (thread). Korisnik ima 30 sekundi video zapisa za započinjanje razgovora.

Možete da tražite teme koje vas zanimaju ili samo da se krećete kroz pitanja i odgovore. Ne postoje posebni filteri ili algoritmi vođeni validacijom, prenosi “PC Press”.

Platforma razvija nove načine za kreatore video snimaka da unovče svoje thred-ove, kao i mogućnost da plasiraju ekskluzivne sadržaje koji će se naplaćivati.

YurOn aplikacija je dostupna za preuzimanje iz iOS i Android prodavnica, a zanimljivo je i to da YurOn omogućava korisnicima da u njega investiraju i da posjeduju dio te platforme za samo 10 dolara.

Danas objavljeno

Snapdragon ručna konzola?

Vanja A

Budi nostalgiju: Casio predstavio Stranger Things sat VIDEO

Vanja A

Microsoft iz Windowsa uklanja jednu važnu funkciju

V.R.

Ostavite komentar