Nova djevojka Breda Pita se odlično zabavlja nervirajući Anđelinu Džoli - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nova djevojka Breda Pita se odlično zabavlja nervirajući Anđelinu Džoli

Uz to što im brakorazvodna parnica traje već četiri godine, nekadašnjem glumačkom paru Bredu Pitu i Anđelini Džoli, odnos nikako da se smiri. U celu ovu priču uplela se i nova devojka fatalnog glumca, Nikol Poturalski koja je u svega nekoliko dana postala glavna tema svetskih medija.

Ubrzo nakon informacije o njihovoj vezi, javnost je saznala da je u otvorenom braku i da ima sina, a mnogi su se pitali šta ima da kaže o svemu ovome. Dok se već neko vreme piše o tome kako je Anđelina besna zbog njihove romanse, sada je izgleda došlo vreme za njen odgovor.

Iz njene poslednje objave na Instagramu lako bi mogla da se “pročita” poruka upućena njegovoj bivšoj supruzi. Naime, atraktivna manekenka i navodna nova devojka Breda Pita, na svom Instagramu objavila je svoje dve fotografije pored kojih je napisala: “Srećni ljudi ne mrze”.

Mnogi su zaključili da je to zapravo skrivena poruka upućena Anđelini, koja nikako da smiri svoj bes.

https://www.instagram.com/p/CFKQY0eqEo5/?utm_source=ig_embed


Najnoviji napisi tvrde da je Anđelina pronašla svoj način osvete. Naime, 45-godišnjakinja je iz inata odlučila da uzme veći deo imovine. Izgleda da i dalje ne želi da pristane ni na kakve kompromise i dogovore, a ono u čemu je zaista odlučna je namera da francuski dvorac Chateau Miraval, u kojem su se venčali, stavi pod svoje privatno vlasništvo. Do pre svega nekoliko sedmica o podeli nije bilo ni spomena, ali revoltirana razmenjivanjem nežnosti bivšeg supruga i 27-godišnje manekenke Nikole, odlučila je da mu se osveti i oduzme sve što bi mogao da iskoristi protiv nje, piše Story.hr.

Izgleda da je ova priča upravo dobila još jedan nastavak. Javnost i dalje s nestrpljenjem očekuje odgovor Breda Pita, koji izgleda odgađa pojavljivanje u javnosti i komentarisanje svog trenutnog ljubavnog života. Ako je suditi prema svim dosadašnjim napisima, Anđelina je besna, a Nikole uživa u medijskoj pažnji i sve ovo smatra zabavnim.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar