Nova definicija luksuza: Zavirite u dom Ariane Grande - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nova definicija luksuza: Zavirite u dom Ariane Grande

Čarobna Kalifornija dom je brojnim zvijezdama, a kao posebno se ističe mjesto Montecito, smješten u okrugu Santa Barbara.

To je mjesto adresa Ariane Grande, ali i slavnih kao što su Oprah, Meghan Markle i princ Harry, te Katy Perry. Nakon fotografija koje je Ariana Grande objavila nakon intimnog vjenčanja održanog pod krovom njenog doma, upravo u Montecitu, pažnju sve više privlači i sama kuća. Osim što je okružena šumarkom, te cvjetnim vrtovima, ova kuća privlači i izgledom jer, vjerovali  ili ne, ova je kuća nastala spajanjem dviju brvnara u tzv. Tudor stilu, originalno izgrađenima u Engleskoj u 18. stoljeću, razmontiranima, te prevezenima u Kaliforniju.

Površine oko 500-tinjak kvadrata, ima dvije spavaće sobe, 2 kupatila, veliki dnevni boravak sa starim kaminom, modernu kuhinju, trpezariju, oktogonalnu radnu sobu, te garažu. Prije Ariane, vlasnice su bile Ellen Degeneres i Portia de Rossi koje su kuću temeljito uredile. U kući su zadržani originalni elementi poput vidljivih greda i grube žbuke, no veliki ostakljeni prozori i vrata, rasvjetna tijela, te savremen dizajnerski namještaj, čine život u njoj mnogo ugodnijim nego je vjerovatno bio prije nekoliko stoljeća u Engleskoj. I upravo je ta jednostavnost prostora bila odličnom kulisom i za lijepu ceremoniju vjenčanja Ariane Grande i Daltona Gomeza, vjenčanja održanog u doba pandemije sredinom maja 2021., dok je zanimljiva i informacija kako je ovu kuću slavnoj pjevačici prodao upravo Dalton Gomez, inače aget za prodaju nekretnina, dok još nisu bili u vezi.

U nastavku pogledajte fotografije predivne kuće:

Izvor: story.hr

Danas objavljeno

Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama

Vanja A

Kuća od slatkiša iz bajke o Ivici i Marici ipak postoji, evo kako izgleda

Vanja A

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Ostavite komentar