NOVA BANKA NAGRADILA SREĆNU DOBITNICU IZ ZVORNIKA - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

NOVA BANKA NAGRADILA SREĆNU DOBITNICU IZ ZVORNIKA

Predsjednik Uprave Nove banke Srđan Kondić uručio je nagradu od milion bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 10.000,00 KM, srećnoj dobitnici Biljani Milić iz Zvornika. Gospođa Milić dobitnica je glavne nagrade u nagradnoj igri “Pitanje za milion bodova: keš ili SUPER NOVA kartica?”

„Godinama sam vjerni klijent Nove banke, ali priznajem da me je nagrada iznenadila i da u prvim trenucima nisam vjerovala da sam je baš ja dobila. Nosim lijepe utiske u Zvornik”, izjavila je dobitnica Biljana Milić.

Dobitnici sedmičnih nagrada, 100.000 bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 1.000,00 KM su: Milorad Kulić iz Rogatice, Draženka Gajić iz Banje Luke, Ešef Mešaljić iz Srebrenika, Nemanja Bjelogrlić iz Bijeljine, Adna Ahmić iz Novog Sarajeva i Danijela Marijanović iz Mostara.

Pravo učešća u izvlačenju glavne nagrade imali su svi klijenti Banke koji su od 1. avgusta do 15. septembra napravili transakciju plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM. U nagradnoj igri učestvovalo je 15.139 korisnika Super Nova platnih kartica sa 84.726 vaučera.

Nova banka izdaje dvije vrste Super Nova beskontaktnih platnih kartica: debitne i kreditne. Korisnici Super Nova kartica automatski su uključeni u Klub lojalnosti Super Nova, koji omogućava sakupljanje bodova tokom transakcija plaćanja, pogodnosti u vidu popusta, besplatnih usluga Banke i ostalih pogodnosti koje nudi kompanija Mastercard. Bodove dodjeljuje Nova banka za sve transakcije plaćanja, a dodatne bodove obezbjeđuju i partneri Kluba lojalnosti Super Nova.

Danas objavljeno

Kompanija LINK group i ove godine poklanja 20 besplatnih školovanja osobama sa invaliditetom

Vanja A

Savjeti iz Hemofarma za Svjetski dan srca

Vanja A

Prijavi se na konkurs „Budi neko uz obrt eko“: Partner MKF nagrađuje obrtnike koji štite okoliš

Vanja A

Ostavite komentar