Nothing sprema svoj providni telefon - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Nothing sprema svoj providni telefon

U jednom trenutku je mnogo tehnologije bilo providno.

Žični telefoni (ako se njih još neko i seća), prenosive gejming konzole, kontroleri, pa čak i delovi celih računara. Neko na ovo ne gleda sa odobravanjem, a neko se rado seča, ali nesporno se radi o zanimljivom dizajnu, pogotovo u paru sa providnom plastikom u određenoj boji koja bi dodala još malo šmeka.

A onda je sva ta providna tehnika jednostavno nestala i zamenjena je nekim novim popularnim trendovima. Međutim, čini se da je kompanija Nothing rešena da na velika vrata publici ponovo predstavi providnu tehniku. Prvo, tu su bile delimično provide bežične slušalice ear (1), a čini se da će isti dizajnerski princip primeniti i na svoj dugoočekivani prvenac u segmentu mobilnih telefona.

Nothing4.jpg

Providni Nothing Phone (1)

U ovom trenutku postoji stvarno vrlo malo informacija o prvom mobilnom uređaju kompanije Nothing. Ali, upravo se pojavila potvrđena informacija kako će Phone (1) imati u potpunosti providnu zadnju stranu svog kućišta. Dakle, prvi stvarno providni uređaj u poslednjih ko zna koliko godina.

Očigledno je da postoji tržište za ovakva dizajnerska rešenja. Kompanija dbrand, na primer, nudi “Teardown” seriju nalepnica i maski za razne uređaje koje korisniku pružaju uvid u unutrašnjost njihovog telefona. Ali, Nothing planira da to podigne na jedan viši nivo i stvarno u svoj telefon ugradi providnu poleđinu.

Specifikacije

Trenutno stvarno ne znamo mnogo toga o dolazećem Nothing Phone (1). Jedna potvrđena informacija je partnerstvo sa kompanijom Qualcomm, a imajući u vidu da bi ovaj uređaj trebalo da bude predstavnik srednje ili više srednje kategorije, novoobjavljeni Snapdragon 7 Gen 1 mogao bi da pokreće ovaj telefon.

Kada možemo da ga očekujemo?

Kako prenosi portal Phonearena, mogući datum predstavljanja Nothing Phone (1) mobilnog uređaja mogao bi biti 21. jul. Međutim, ovo je nezvanična informacija koja se pojavila na jednom evropskom sajtu, pa tako nije baš najrasprostranjenija. Ali, verujemo da ovaj telefon nije daleko. Kada god da se pojavi, verujemo da će napraviti zapažen rezultat.Nothing1.jpg

Benchmark.

Danas objavljeno

Huawei predstavio nove premijum slušalice i moćne MateBook laptopove

Vanja A

Atari slavi 50. rođendan, sa kompilacijom od preko 90 igara

Zeljka

Nvidia predstavila alat koji pretvara fotografije u 3D objekte

Zeljka

Ostavite komentar