Nothing ear (1) providne slušalice zvanično predstavljene - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Nothing ear (1) providne slušalice zvanično predstavljene

Slušalice Nothing ear (1), kompanije iz Velike Britanije lansirane su kao proizvod Nothing kompanije. Ear (1) su par bežičnih vodootpornih slušalica sa funkcijama kao što su aktivno uklanjanje buke i bežično punjenje.

Odlikuje ih jedinstveni providni dizajn, a kućište za punjenje i slušalice napravljeni su od čiste plastike. Pojedinačna slušalica teži samo 4,7 g. Komora ima jedan dinamičku zvučnu opnu od 11,6 mm. Ear (1) podržava Bluetooth 5.2 povezivanje sa SBC i AAC kodecima. Svaka slušalica takođe sadrži kontrolu dodirom za reprodukciju medija i režima uklanjanja buke.

Slušalice se mogu upariti sa iOS i Android uređajima, a za oba postoji aplikacija za upravljanje funkcijama kao što su pokreti dodirom, ANC, EQ i ažuriranje softvera.

Ear (1) se navodi da baterija traje od 4 sata neprekidne reprodukcije sa omogućenim automatskim uklanjanjem buke (ANC), skoro 6 sati sa onemogućenim ANC-om. Kutija za punjenje može ukupno da obezbedi do 34 sata reprodukcije. Futrola se može puniti USB-C kablom, a poseduju i bežično punjenje.

Cena će im biti oko 100 dolara, a na svetskom tržištu pa i Evripi, biće dostupne od 17. avgusta. Kompaniju Nothing je osnovao Carl Pei, suosnivač OnePlus brenda.

Danas objavljeno

YouTube testira preuzimanje videa na računarima

Vanja A

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition je dostupan u prodaji

Vanja A

Trojanac stiže sa DHL pošiljkom

Vanja A

Ostavite komentar