Nostalgična Nataša Bekvalac: Nakon skoro dvije decenije karijere, uradiće ovo - BIGportal.ba
Ex Yu

Nostalgična Nataša Bekvalac: Nakon skoro dvije decenije karijere, uradiće ovo

Pop zvezda Nataša Bekvalac je pevačku karijeru započela pre tačno 19 godina, kada se pojavila na festivalu “Sunčane skale” u Herceg Novom. Ona se predstavila numerom “Laži me” i odmah je pobrala sve simpatije publike. https://youtu.be/VL5UVVf2Y24 Dve decenije kasnije, suvereno vlada muzičkom scenom, ali je ovaj veliki jubilej nagnao da se zapita…

Pop zvezda Nataša Bekvalac je pevačku karijeru započela pre tačno 19 godina, kada se pojavila na festivalu “Sunčane skale” u Herceg Novom. Ona se predstavila numerom “Laži me” i odmah je pobrala sve simpatije publike.

https://youtu.be/VL5UVVf2Y24

Dve decenije kasnije, suvereno vlada muzičkom scenom, ali je ovaj veliki jubilej nagnao da se zapita da li je vreme da načini sledeći veliki korak.

https://www.instagram.com/p/B1ehzBtiem1/?utm_source=ig_web_copy_link

–   Sedim kod kuće i razmišljam, ‘Bože, 2000. godine još nisam napunila 20, a pojavila sam se u Herceg Novom sa pesmom “Laži me” i od tada otpočela svoju muzičku karijeru. Sledeće godine biće tačno 20 godina. Šta mislite o velikom solističkom koncetu?- upitala je Nataša obožavaoce koji su je ohrabrili u ovoj nameri.

Foto: ATA Image

Danas objavljeno

Koje je pravo ime Ilde Šaulić, ima posebno značenje

Vanja A

Maji Šuput na binu doletio neočekivan poklon

Vanja A

Mnogi tvrde da je ona najzgodnija Srpkinja

Vanja A

Ostavite komentar