Norveška pravi izuzetak za Toma Kruza - snima se "Nemoguća misija" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Norveška pravi izuzetak za Toma Kruza – snima se “Nemoguća misija”

Norveška administracija napraviće izuzetak za američkog glumca Toma Kruza i ekipu koja će na jesen snimati delove novog nastavka filma “Nemoguća misija” i za njih neće biti obavezan karantin, rekao je ministar poljoprivrede i prehrane Olaug Bolestad.

Produkcija sedmog i osmog nastavka akcionog filma obustavljena je u februaru zbog pandemije koronavirusa. Premijera sedmog nastavka planirana je za novembar naredne godine, a osmog u novembru 2022. godine.

“Snimanje će biti pod sveobuhvatnim režimom sprečavanja širenja zaraze. Učesnici če biti odvojeni jedni od drugih tokom boravka u Norveškoj i biće im dostupno medicinsko osoblje i mobilna laboratorija za testiranje”, naglasio je Bolestad.

Ekipa mora da da ima rezultate testa na virus pre i nakon dolaska u Norvešku.

Norveški mediji su javili da je Kruz lično tražio od norveškog premijera Erne Solberg i ministra kulture Abid Radže da dozvole snimanje, koje je prekinuto zbog pandemije u Italiji.

Ministarstvo kulture saopštilo je da je izuzetak od karantina odobren, jer je film več dobio grant od 5,44 miliona dolara od norveškog Instituta za film za snimanje u toj zemlji.

Izvor: N1

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar