Noć vještica stigla prerano: Obučen kao smrt upozorava ljude na plažama na opasnost - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Noć vještica stigla prerano: Obučen kao smrt upozorava ljude na plažama na opasnost

Advokat iz Majamija pronašao je način da upozori ljude da drže socijalnu distancu na plažama širom Floride koje se ponovo otvaraju, iako pandemija COVID-19 još nije prošla.

Danijel Julfelder to čini obučen kao smrt s kosom u ruci sedeći u visokim stolicama namenjim čuvarima plaže, a kako kaže, od 1. maja će to redovni raditi, jer mere opreza popuštaju, pa da bi ljude podsećao na opasnost i važnost da drže socijalnu distancu.

Najavio je i da će putovati i obilaziti plaže duž obala Floride.

Njegov zastrašujući izgled se može činiti, kako navode brojni američki međi, kao da je Noć veštica stigla prerano, ali to što radi advokat iz Majamija treba da spreči širenje korona virusa.

“Mnogi su me pitali da li sam voljan da putujem širom Floride obučen kao smrt (u crnom plaštu s velikom kapuljačom i kosom u ruci). Jesam, aposlutno, jer se plaže i drugi delovi gradova prerano otvaraju “, napisao je Julfelder na Tviteru, uz svoju sablasnu sliku koja pokazuje da smrt vreba i na plaži, ako se mere ne poštuju.

Prvi put se pojavio u Džeksonvilu sredinom aprila kada je plaža otvorena i kada su hiljade ljudi požurile na okean.

Plaža je odlukom vlasti Floride bila otvorena za rekreaciju, pecanje, plivanje, trčanje, ali ne i za sunčane i ležanje na pesku.

Kao znak da je plaža prerano otvorena govori i podatak da je to bilo na dan kada je na Floridi evidentiran najveći broj zaraženih od početka epidemije – 1.420.

Florida je osma najugroženija savezna država po broju zaraženih u SAD, sa 33.193 pozitivnih, od kojih je 5.419 u bolnicama. Od posledica korona virusa umrlo je 1.218

Danas objavljeno

Zavisnost od ljubavi: Može da izgleda romantično, ali je opasna

Zeljka

Moda dvijehiljaditih vraća se na velika vrata – uz pjesmu “Makarena”

Zeljka

Dugogodišnji rat između Lindzi Lohan i Paris Hilton konačno okončan

Zeljka

Ostavite komentar