NLB Banka a.d. Banja Luka u novu godinu ulazi sa novim članom Uprave - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

NLB Banka a.d. Banja Luka u novu godinu ulazi sa novim članom Uprave

Nakon dobijanja svih potrebnih saglasnosti i provedenih procedura, Nadzorni odbor NLB Banke a.d. Banja Luka imenovao je četvrtog člana Uprave NLB Banke a.d. Banja Luka, gospodina Gorana Babića, koji će od 01.01.2021. godine, zajedno sa kolegama iz Uprave, voditi ovu Banku sa CFO pozicije.

NLB Banka a.d. Banja Luka je članica NLB Grupe i jedna od najuspješnijih banaka u Bosni i Hercegovini. Jedna od poslovnih politika je briga o kadrovima koji su osnovni pokretač kontinuiranog razvoja Banke.

Uz bogato iskustvo u bankarskom sektoru i dugogodišnju advokatsku karijeru koja je usko vezana za bankarstvo, gospodin Goran Babić će značajno doprinijeti daljem razvoju Banke.

Danas objavljeno

STIŽU VELIKE ZVIJEZDE Ovo će biti NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE, koji će Banjaluka dugo da pamti

Vanja A

Na Nestru osvoji Golf 8!

Zeljka

Uz Addiko Mobile nagradnu igru do atraktivnih zimskih nagrada

Vanja A

1 Komentar

presvetli 4 Januara, 2021 at 12:22 pm

Zasto se NLB banka ne predstavlja svojim pravim i punim nazivom
,,NOVA LJUBLJANSKA BANKA,,
Ljubljanska banka je prije rata poslujuci na podrucju Jugaoslavije ojadila mnoge devizne stedise pa su smatrali da bi iskrena legitimacije mogla lose uticati na njihovo poslovanje pa su se sakrili iza kratice NLB naziva. Kukavicki i jadno. Mozda bi iskreniji pristup donio banci vise povjerenja njenih komintenata.
Ako neko misli drugacije nek to napise u komentaru i nek se javi neko ko je u memorandumima ili bilo kojim aktima te banke nasao njen puni naziv.

, NOVA LJUBLJANSKA BANKA.

Odgovori

Ostavite komentar