23. Aprila 2021.

Njihova ljubavna priča je kao nijedna druga: “Uvijek je bio spreman da me iznenadi”

Big Portal

Bekim je presudio sebi 2010. godine kada se ubio u porodičnom stanu u Beogradu. Stravičan detalj zatekao ju je kada se vratila od frizera nakon što ga je dozivala po celom stanu.

– Svaka lepa i velika ljubavna priča ima tužan završetak. Naša ljubav je bila takva i prolazila kroz razna iskušenja, ali nije imala tužan završetak. Svako će na svoj način otići sa ovog sveta, ali naša ljubav je do kraja bila lepa i velika – ispričala je jednom prilikom Branka, koja je pre pet dana napunila 84 godine.

– A zašto te velike ljubavi imaju tužan završetak? Nešto se desi. U našem slučaju, ona je stalno dobijala neke nove kvalitete i zahvaljujući tome mi smo preživeli 43 godine zajedno. Svaka ljubav i zajednički život je biljka koju treba da negujete, da je osvežavate, ali desi se i da ona usahne. A bude i perioda rutine i onda se potrudite da oživite. Na početku nisam ni ja sasvim upoznala Bekima. I kasnije, kad su prošle mnoge godine braka, znala sam da mu kažem: “Ti si i dalje spreman da me iznenadiš.” A to je važno – kazala je za “Nedeljnik”.

Istakla je da gotovo nikada nije bila ljubomorna u životu, ali da ju je samo jednom obuzelo to osećanje – i to na 24 sata. Ipsričala je potanko kako i zbog koga.

– Postoje strašno ljubomorni ljudi i oni su, uz to što su takvi, potpuno svesni i da to nije dobro. Ne mislim da je moja zasluga to što nisam bila ljubomorna. Nije bio ni Bekim ljubomoran. Nikada me nije gnjavio po tom pitanju. Pojavilo bi se ponekad, ali to bi bilo sitno. A šta je ljubomora? Kad niste sigurni da vas neko voli. Ili kad niste sigurni u sebe ili kada vam je ego toliko dominantan. Sećam se da sam imala samo jednu mikroepizodu. Bila sam samo jedan dan na snimanju filma “Odisej” koji je režirao slavni italijanski režiser Franko Rosi, a Bekim je igrao glavnu ulogu. U ekipi je bila tada jako poznata manekenka Kira Bester i ona je u filmu igrala Kaliopu. Bila je toliko lepa. Došla sam u Crvenu luku na set. Oni su otišli celi dan na snimanje, i to brodom na neko ostrvo. I ja sam osetila odjednom nešto i prvi put drugačije. I priznala sam sebi da je to bila ljubomora. A kad me pitate koliko je trajala ljubomora, deset sati? Ne, mislim da je bilo oko 24 sata – zaključila je Branka.

Petrićeva iz braka sa Bekimom ima dva sina, Hedona i Uliksa Fehmijua, kog smo nedavno gledali u seriji “Porodica”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare