Njemačka policija u šoku zbog prevare koju je izveo državljanin Srbije - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Njemačka policija u šoku zbog prevare koju je izveo državljanin Srbije

Nemačka policija uhapsila 24-godišnjeg državljanina Srbije i njegovog 16-godišnjeg saradnika, zbog prevare na železničkoj stanici u gradu Bohumu.

Kako piše portal 24sata.hr, Srbin je na železničkoj stanici varao ljude i naplaćivao im WC. Iz nemačke policije kažu da “takav slučaj ne pamte”. Takođe se navodi i da je prevarant imao saradnika tinejdžera, koji ima nemačko državljanstv, a obojica su negirala krivicu, tvrdili da se ne poznaju i da su se slučajno sreli u toaletu.

Oni su naime hteli da zarade tako što su se pretvarali da su zaposleni i putnicima su naplaćivali ulaz u toalet. Kako piše portal waz.de, njih dvojica su na železničkoj stanici primećeni u ponedeljak oko 14 sati, kada su zaposleni pozvali policiji jer su im putnici prijavili da im neki sumnjivi muškarci naplaćuju korišćenje toaleta.

Putnici su zaposlenima prijavili da se dva muškarca predstavljaju kao zaposleni na stanici zaduženi za brigu o toletima. Putnicima su govorili da je glavni ulaz pokvaren i da u toalet mogu da uđu na zadnji ulaz, ali uz plaćanje.

“Nikad nismo zabeležili ovakav slučaj prevare u Nemačkoj”, rekao je portparol policije u Bohumu.

Danas objavljeno

Voz usmrtio muškarca

M.

Muškarac stradao u šumi

M.

Patrijarh Kiril pozvao na duhovnu mobilizaciju

M.

Ostavite komentar