Niz uvreda Siniši Mihajloviću zbog politike: "Zaslužio si kancer", "srpski nacionalisto" - BIGportal.ba
Ex Yu

Niz uvreda Siniši Mihajloviću zbog politike: “Zaslužio si kancer”, “srpski nacionalisto”

Dijelu italijanske javnosti nije se dopalo što je Siniša Mihajlović javno podržao lidera Lige sjevera, političara Matea Salvinija, prenio je Sputnjik.

Srpski trener je podržao Salvinijevu stranku koja se bori za vlast u regiji Emilija-Romanja u kojoj je i grad Bolonja, čiji fudbalski tim trenira Mihajlović, piše “Blic”.

“Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi”, kazao je italijanskim medijima Mihajlović.

Takav “politički izlet”, odnosno podrška jednom političaru, nije se dopao onima koji nisu za opciju koju bi u ovaj region doneo Salvini.

Mihajlović je zbog javne podrške dobio veliki broj gnusnih uvreda, a među njima posebno se istakla ona koja je vezana za zdravstveno stanje srpskog trenera.

Na repertoaru bile su sledeće uvrede: “srpski nacionalista koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću”, “Zaslužio si kancer”…

Salvini i Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana lečenja vratio poslu.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar