Nisu vam potrebni milioni da budete njegovane: Ovo su najpopularniji beauty trikovi Kardashianki - BIGportal.ba
Magazin Moda

Nisu vam potrebni milioni da budete njegovane: Ovo su najpopularniji beauty trikovi Kardashianki

Osim odlaska kod plastičnih hirurga, koji, neminovno, mogu da im isprave svaku nesavršenost, i Kardashianke se služe određenim beuty trikovima za koje vam nisu potrebni milioni.

Krema protiv hemoroida za podočnjake

Kako vam zvuči: krema protiv hemoroida za podočnjake? Ovo i jeste previše čudan trik, ali otkriveno je da ovaj postupak primjenjuje Kim Kardashian, a da on neutrališe sitne bore i podočkanje. Krema protiv hemoroida u tom predjelu se nanosi prva, a tek onda korektor.

Piling lica mokrim peškirom

Kourtney Kardashian Proved You Can Do Old-Hollywood Curls on Short Hair — See Photos | Allure

Kada su Kourtney Kardashian pitali koji joj je najbolji trik za njegu dala majka, ona je otkrila nešto čime je hiljade djevojaka bilo oduševljeno. “Odavno mi je objasnila da se najbolji piling lica radi trljanjem toplim, mokrim peškirom, pa zato bar jednom nedeljno to radim”

Selotejp za savršenu liniju ajlajnera

Kylie besprijekornu liniju ajlajnera izvodi uz pomoć selotejpa. Ukoliko ste nespretni sa ovim make up proizvodom, savršenu mačkastu crtu dobićete ako prvo nekoliko puta parče selotejpa zalijepite na nadlanicu da bi se skinuo višak lepka, a onda je nanesete uz spoljašnji ugao oka prateći zamišljeni trag sjenke koju ćete kasnije nanijeti.

Krema za grudi na vratu

Khloe Kardashian kremu za zatezanje dekoltea i grudi maže na vrat jer zateže kožu. “Ta krema ima ulje avokada i ši puter i eliminiše strije sa grudi. Meni se sviđa jer mi zateže i vrat. Koristim je već godinu dana, svaki dan”, izjavila je Khloe.

Azra.

Danas objavljeno

Milionska suma za stranicu stripa o Spajdermenu

Vanja A

Titanik dobija nasljednika i zaploviće ove godine

V.R.

Dejvid ne prestaje da ljubi ćerku u usta na fotografijama koje objavljuje

V.R.

Ostavite komentar