Nisu pošteđeni: Poznate ličnosti pozitivne na koronavirus šalju poruke nade - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nisu pošteđeni: Poznate ličnosti pozitivne na koronavirus šalju poruke nade

Iako mislimo da su poznate ličnosti nedodirljive, zbog svog bogatstva i statusa, pandemija neće poštedeti nikoga.

Ceo svet je u pripravnosti i na oprezu, a ove poznate ličnosti koje su istupile u javnost i rekle da su im se testovi na novi virus vratili pozitivni, ipak imaju poruke nade i ne dozvoljavaju da strah preovlada.

Prvi veliki šok u svetu poznatih bila je vest da su glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson dobili pozitivan rezultat kada su se testirali na koronavirus. No, kako saznajemo danas, oboje su izašli iz bolnice i osećaju se dobro. I pre nego što su dobili dobre vesti, ovaj glumački par je bio rešen da širi optimizam na društvenim mrežama a čak su i napravili listu pesama na platformi Spotifaj za sve koji su u karantinu. Par nastavlja da se ponaša odgovorno, ostajući u izolaciji nakon otpuštanja iz bolnice.

Britanski glumac Idris Elba objavio je video-snimak u kom je obavestio javnost da je njegov test takođe pozitivan. Prema njegovim navodima, a kako piše I njuz (E News), bio je u kontaktu sa zaraženom osobom i nema nikakve simptome. Ova činjenica ga je navela da poruči svojim pratiocima da peru ruke i da ne dolaze u kontakt ni sa kim, istakavši kako iako nemate simptome, i dalje možete lako da širite virus.

Kristofer Hivju je još jedan glumac koji se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da ih obavesti o svom zdravstvenom stanju. Zvezda serije “Igre prestola” naveo je da ima samo blage simptome koji podsećaju na prehladu, ali da postoje ljudi koji su u rizičnim grupama te da moramo da budemo vrlo oprezni. “Zajedno možemo da pobedimo virus”, poručio je ovaj glumac.

Bondova devojka Olga Kirilenko podelila je na Instagramu fotografiju prozora svog doma sa vestima da je pozitivna na koronavirus. Ukrajinka je navela da se “zaključala” u kuću nakon što je dobila rezultate testa i dodala je da se ne oseća dobro već nedelju dana. Kao glavne simptome koje ona doživljava navodi groznicu i umor. Završila je objavu rekavši da moramo ovu situaciju da shvatimo ozbiljno i da moramo da brinemo o sebi.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar