Nisu oduvijek bili poznati: Ranije je Bred Pit bio maskota - kokoška, a Džim Keri domar - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nisu oduvijek bili poznati: Ranije je Bred Pit bio maskota – kokoška, a Džim Keri domar

Počeli su da rade još kao tinejdžeri, a poslovi su uglavnom bili uslužne prirode, od konobara, maskote, do blagajnice.

Džulija Roberts je prodavala sladoled i tako plaćala časove glume.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

1. Džim Keri radio je kao domar

Džim Keri je prvi put nastupio kao stendap komičar kada je imao samo 15 godina. Međutim, u to vreme od toga se nije moglo živeti. Budući da su Keri i njegova porodica tada živeli u kombiju, kako bi ih finansijski podržao, onog dana kada je napunio 16 godina počeo je da radi kao domar u jednoj fabrici.

Keri je napustio srednju školu, pa je dve godine radio u fabrici, sve dok nije uspeo da zaradi malo više novca za život radeći kao profesionalni komičar.

2. Kris Prat je radio u restoranu Baba Gamp šrimp (Bubba Gump Shrimp)

Kada je imao 19 godina, Kris Prat je živeo je u kombiju i radio kao konobar. Punih 20 godina kasnije objavio je sliku na Instagramu na kojoj jede u jednom od restorana Baba Gamp šrimp (Bubba Gump Shrimp).

U opisu fotografije je napisao: “Svaki put kad dođem ovde, podseti me na hiljade škampa koje sam pojeo sa tanjira drugih dok sam se vraćao u kuhinju”.

3. Džulija Roberts radila je u Baskin-Robinsu

Pre nego što je postala svetski poznata glumica, Džulija Roberts prodavala je sladolede. Novcem koji je tamo zaradila, plaćala je časove glume koje je pohađala.

4. Bred Pit bio je maskota

Obučen kao kokoška, Bred Pit mahao je transparentom kako bi privukao kupce u lokalni restoran El Polo Loko. U jednom intervjuu, Bred je otkrio da ga nije bilo sramota da nosi takav kostim, rekavši: “Čovek od nečega mora zaraditi da se prehrani”.

5. Mišel Fajfer radila je kao blagajnica

Mišel Fajfer bila je angažovana pola radnog vremena kad je imala samo 14 godina. U to vreme radila je kao blagajnica u supermarketu. Međutim, ona nije uživala u tome i tada je shvatila da želi da se bavi glumom.

6. Džejk Džilenhol bio je spasilac na plaži

Pre nego što je postao uspešni glumac, Džejk je čuvao kupače na plaži. Dok je bio na dužnosti, nije bilo većih incidenata. Međutim, Džilenhol je ipak dobro došao jednom plivaču kojeg je opekla meduza, a on mu je pomogao da ublaži bol.

7. Hju Džekman je radio kao klovn na zabavama

Pre nego što je započeo glumačku karijeru, zabavljao je decu na zabavama. U jednom od intervjua otkrio je: “Bio sam klovn Koko i nisam imao magične trikove. Sećam se kako je 6-godišnjak na zabavi rekao – Mama, ovaj klovn je užasan, ne zna nikakve trikove i bio je u pravu”.

8. Eva Longorija radila je u Vendiju

Kad je Eva Longorija imala 15 godina, poželela je haljinu od quinceañere, koju devojke u Latinskoj Americi nose za svoj 15. rođendan). Nažalost, njeni roditelji nisu mogli da priušte takvu haljinu, pa se ona zaposlila u restoranu brze hrane Vendi kako bi je sama sebi platila.

9. Džejms Franko radio je u Mekdonaldsu

Nakon što je odustao od fakulteta, Džejms Franko dobio je otkaz na golf terenu i u kafiću. Roditelji mu više nisu bili finansijska podrška, a on nikako nije mogao da pronađe glumački posao. Tada je počeo raditi u Mekdonaldsu u Los Anđelesu.

Dok je tamo radio, Franko je vežbao strane naglaske i jeo hamburgere koji su bili za bacanje.

10. Megan Foks je pravila smuti

Megan Foks je uglavnom radila poslove iza blagajne, ali to nije bilo sve. Jednom nedeljno jedan od zaposlenih morao je da nosi kostim voća, pa je Megan Foks tako bila džinovska banana, piše Brajt sajd (Brightside).

B92.

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar