23. Septembra 2021.

Nisu je uslužili u restoranu jer je gluva: “Samo sam im tražila da skinu maske da ih bolje čujem”

Big Portal

U videu koji je u smo par dana sakupio gotovo devet miliona pregleda Heruksova se prvo izvinila što je “tako emotivna da nije uspela da snimi video bez da se rasplače”, pa je dodala kako je bila zbunjena jer su joj konobari nešto govorili, a ona ih nije razumela jer tad nije imala svoj slušni aparat.

Objasnila je kako je tada jednu konobaricu zamolila da spusti masku s lica kako bi mogla da razume šta govori, ali umesto da je posluša, devojka je otišla po menadžera.

“Htjela sam samo da joj kažem da žurim i da bih samo naručila piće, ali tad je došao menadžer”, prisetila se Šeron, a po govoru tela i gestikulaciji zaključila je, kaže, da ni njega nije bilo briga što ga ona uopšte ne razume.

“Samo sam mu ponavljala da ga ne čujem i da moram da mu čitam sa usana, a kad sam vidjela da to ne uvažava, zamolila sam da mi napiše šta govori, ali je odbio iako su stajali par metara jedan od drugog i razdvojeni staklom”,ispričala je.

“Shvatila sam da mi ne veruje da sam gluva jer pričam razgovetno”, dodala je devojka u suzama i rekla kako joj je razdoblje od početka pandemije izrazito teško i bez takvih ispada.

Sada, kaže, od lanca restorana traži javno izvinjenje, a pratioci su se složili da bi i trebalo da ga dobije.

Njen je video rezultirao time da je na hiljade pratilaca u znak podrške odlučilo do daljnjeg da bojkotuje ovaj lanac , a javio se i jedan njihov bivši zaposleni koji kaže kako se čak na obuci za zaposlene nije govorilo o komunikaciji sa gluvonemim mušterijama.

https://www.tiktok.com/@shannon_heroux/video/7007449289332968710?sender_device=pc&sender_web_id=7008794992366536198&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare