11. Decembra 2022.

Nisu im omiljene: Ove poze u krevetu muškarci baš ne vole

Big Portal

Stojeći seks

Iako žene možda misle da je to zaista strastveno, muškarcima to baš i nije prijatan položaj. Ako je partner viši od vas, njemu to može da postane poprilično neugodno. Ovde se takođe računa za seks pod tušem, gde može da bude prilično tesno, pa samim time i pomalo neugodno.

Kaubojka

Mnoge žene smatraju da je muškarcima ovo jedna od najdražih poza, ali se ispostavilo da to nije istina. To nije samo zato što vole aktivno da sudeluju, već pre svega zato što ih brzi pokreti teraju da strahuju za svoje penis. Nažalost, tako raspoloženje vrlo brzo nestane.

Kašika poza

Čak je i poza kašike za koju ste možda mislili da je muškarcima draga poza, zapravo i nije toliko. Razlog tome nije samo ograničena sloboda kretanja, već i nedostatak kontakta očima. Oni vole da vide želju u očima bolje polovine, tako da ovaj položaj za njih baš i nije sjajan.

Sve komplikovane poze

Kad je seks u pitanju, muškarci su jasni. Ono što im se nikako ne da raditi su neki komplikovani i teški Kamasutra položaji za koje prvo moraju da pročitaju upute kako bi razumeli sve što treba da naprave. Preferiraju poze koje ne zahtevaju puno objašnjavanja i razmišljanja, pišeYour Tango.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare