13. Septembra 2019.

Ništa od vjenčanja: Vuk Kostić raskinuo sa Aleksandrom

Big Portal

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, zbog različitih planova za budućnost, ovaj par se rastao, ali ostao u dobrim odnosima.

– Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i djeci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna djevojka previše poštovao i volio i kao partnerku, ali i kao čovjeka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da poslije ljubavne veze koje je bila i te kako lijepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu željeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su sjeli i rekli šta imaju – kaže za Blic glumčev blizak prijatelj i dodaje:

– Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu vjerovali da to može da se završi ovako. Do prije nekoliko mjeseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemjesečno snimanje drugog dijela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će vjerovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gdje će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu.

https://www.instagram.com/p/B186ZdHonFZ/

Autor: gloria.rs

Foto: ATA Images, Aleksandar Letić

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare