Ništa od Red Dead Redemption remastera za PC - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ništa od Red Dead Redemption remastera za PC

Pošto originalni Red Dead Redemption još uvijek nije pronašao svoj put do PC publike, grupa posvećenih modera je prošlog mjeseca započela projekat izrade RDR remastera za računare.

Projekat je tekao dosta dobro i moderi su ostvarili solidne performanse upotrebom emulatora. Međutim, Take Two nastavlja da vodi okrutnu politiku kada je u pitanju kreativni rad fanova, pa je tako stavio katanac i na ovaj projekat.

Moderi iz RDR remastera su nedavno objavili kako je rad na projektu zaustavljen, kao i da će pokušati da promene mišljenje izdavača.

U objavi nije naglašeno da je Take-Two poslao cease-and-desist pismo, ali je to lako zaključiti iz poruke. Jedan od modera je otkrio i da je Take-Two otišao predaleko u ovom slučaju, pošto su prikupili privatne podatke, a u više slučajeva su uznemiravali i porodicu modera, piše Play.

Take-Two se ne oglašava po ovom pitanju, ali je već poznato da umeju biti prilično napadni kada je odbrana privatne svojine u pitanju, o čemu govori slučaj u kojem su slali privatne detektive na vrata strimera koji je otkrio neke detalje o Borderlands 3.

Danas objavljeno

Borac za ljudska prava tuži Twitter – tvrdi da je kompanija davala informacije špijunima

Zeljka

Poslije dugog čekanja – nova besplatna opcija stiže na Google Chrome

Zeljka

Poznato više detalja o predstojećoj Redmi Note 11 seriji telefona

Vanja A

Ostavite komentar