Ništa od razbacivanja: Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prave skromno vjenčanje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ništa od razbacivanja: Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prave skromno vjenčanje

Iako su najavljivali veliko vjenčanje, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez riješili su da naprave proslavu samo za najbliže prijatelje.

Izvor magazina People ispričao je da par ne želi da preteruje već će intimna ceremonija biti za najbliže osobe iz njihovih života, porodicu i decu.

“Neće imati veliko venčanje, već obiteljsku intimnu ceremoniju. Biće prisutno i njihovo četvoro dece i kada taj dan dođe, oni će sigurno imati veliku ulogu u celom obredu”, rekao je izvor blizak poznatom paru.

J. Lo i Alex verili su se u martu ove godine nakon dve godine veze, a oboje imaju po dvoje dece iz ranijih brakova. Podsetimo, preva prvobitnim informacijama, Jennifer i Alex želeli su da organizuju najskuplje venčanje u Holivudu.

Izvor magazina Life&Style objasnio je da pevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanye Westa i Kim Kardashian koji su 2014. potrošili više od 12 miliona dolara na svoje venčanje!

“Alex je rekao da želi da se iskupi za dramu oko navodnih prevara i da želi da joj priredi venčanje iz snova. Pripreme su krenule, a ako je suditi po onome šta već sada rade, njihovi prijatelji neće biti iznenađeni ukoliko na kraju potroše više od 15 miliona dolara na ceremoniju” , objasnio je izvor.

Ipak, čak i suma od 15 miliona nije tako velika obzirom da par planira venčanje na nekoj skupocenoj destinaciji. Prema rečima izvora, njih dvoje razmišljaju o Bahamima, mestu gde su se i verili.

Jennifer već zna šta će da obuče, ali i šta će sve biti posluženo od hrane”, nastavio je izvor. “Samo će torta koštati više od 50,000 dolara, a biće poručena iz Njujorka.”

Kada su zvanice u pitanju, na venčanju će prisustvovati neka od najvećih imena filmske i muzičke industrije, ali i Alexove kolege iz sveta sporta! Alex navodno neće štedeti ni na nakitu koji planira da pokloni svojoj dragoj, a obzirom da, prema rečima izvora, pevačica tvrdi da joj je ovo poslednje venčanje – ne želi da štedi!

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar