Ništa od Geralta u Cyberpunk 2077 - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ništa od Geralta u Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 izlazi kroz samo nekoliko dana, a oni srećnici koji su ranije dobili igru već imaju nekoliko desetina sati provedenih na ulicama Noćnog grada

Neki igrači su već sreli nekoliko poznatih lica u samoj igri, poput Hidea Kodžime, ali ni traga ni glasa Geraltu, protagonosti The Witcher igara. Izgleda da ga nećemo ni sresti, barem ne u obliku kakvom očekujemo, pošto je glumac koji pozajmljije glas ovom gramzivom vešcu, Dag Kokl, otkrio da nije radio na Cyberpunk 2077.

On je za Eurogamer izjavio da je (njegov rad na projektu) bio spomenut ranije, “ali to se nije završilo ulogom u igru”. Dag je razočaran što se to nije desio, ali ne gubi nadu i misli da će se situacija možda promeniti sa dodatnim sadržajem. Cyberpunk 2077 će garantovano biti prepuno Witcher detalja, a nadamo se da će i Ciri biti tu, pošto je ona futuristički svet ove igre opisala u The Witcher 3, piše play.co.rs.

Fenomen godine, možda i decenije, konačno izlazi 10. decembra, a nadamo se da ste spremni za preko 175 sati avanturisanja, koliko CD Projekt Red nudi.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar