27. Juna 2019.

Ništa od Brada Pitta: Jennifer Aniston ponovo traži ljubav

Big Portal

Jennifer Aniston blistala je na premijeri filma Murder Mystery, nedavno održanoj u Los Anđelesu, a kako izvor tvrdi, razlog za njenu sreću je upravo ona sama.

Glumica je nedavno napunila 50 godina, a iza sebe ima dva braka, što je ne obeshrabruje. Rešena je da će naredne godine njenog života biti najbolje do sada.

„Jen ponovo traži ljubav, ali ovoga puta postavila je osnovna pravila. Ako muškarac kaže da se i dalje traži, odmah prekida odnos,“ kaže izvor blizak glumici.

Jennifer je bila udata za Brada Pitta četiri i po godine, a potom je gotovo dve provela u bračnoj zajednici sa Justinom Therouxom. U obe veze ušla je iz ljubavi – razmišljala je srcem, ali sada je vreme za racio.

„Odlučila je da više ne sluša instinkte, niti srce,“ kaže izvor.

Na ovom putu pomaže joj i terapeut, kod koga redovno odlazi, kako bi rešila sve probleme iz prošlosti.

„Na većini terapija, zajedno sa terapeutom ponovo prolazi kroz životne odluke koje je donosila i razgovaraju o tome šta treba popraviti. Razmišljaju i razgovaraju o tome šta je uradila i traže razloge za njene odluke. Konačno ne krivi sebe za neke stvari koje su joj se dogodile,“ kaže izvor.

I sama Jennifer u intervjuima je istakla da se u poslednje vreme oseća odlično.

„Manje brinite, a posebno oko toga šta će ljudi misliti o vama. Samo čekajte da dođete u pedesete godine. Biće sjajno,“ rekla je glumica.

Inače, pre nekoliko nedelja pojavile su se informacije da je Aniston ponovo sa nekadašnjim suprugom Bradom Pittom, pa da su se čak i verili.

Jennifer i Brad su ponovo stupili u kontakt prošlog februara i od tada su redovno “bili na vezi” , a čak su se nekoliko puta  i viđali uonakolo. Poslednji medijski ispraćen “sastanak” ovo dvoje nekadašnjih ljubavnika bio je za proslavu Jenniferinog pedesetog rođendana.

Oni su oduvek voleli jedno drugo, tako da ova vest ne dolazi kao toliko iznenađenje. Njihov brak nije uspeo prvog puta, ali su sada sigurni da će sve biti kako treba jer oboje imaju mnogo više iskustva” , objasnio je izvor dodajući da je par za ovo rekao samo porodici i jako bliskim prijateljima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare