9. Jula 2021.

Ništa nije prešutio: Saša Popović otkrio sve detalje braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Big Portal

Bilo da se o njima piše istina, ili da je riječ o nagađanjima, Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu, koju čitatelji ne propuštaju. Baš iz tog razloga, nijedna javna ličnost koja poznaje bračni par Karleuša – Tošić nije pošteđena pitanja o njihovom braku.

https://www.instagram.com/p/CQ6CsM6BZRM/

Pred istim pitanjem našao se i Saša Popović, od koga su mediji konačno željeli da saznaju istinu o braku Jelene i Duška.

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvidio je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

https://www.instagram.com/p/CQW378Th0u-/

– Bili su zajedno sa djecom kod nas na jahti, i svi su se lijepo slagali. Sve je OK! – rekao je Saša za i dodao da o razvodu nema ni govora:

https://www.instagram.com/p/CRCICjEhKnJ/

– Ne, oni su lijepa i skladna porodica. Ne znam da li djevojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga – otkrio je istinu on.

Izvor: Story.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare