Ništa nije prešutio: Saša Popović otkrio sve detalje braka Jelene Karleuše i Duška Tošića - BIGportal.ba
Ex Yu

Ništa nije prešutio: Saša Popović otkrio sve detalje braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već godinama je glavna tema javnosti.

Bilo da se o njima piše istina, ili da je riječ o nagađanjima, Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu, koju čitatelji ne propuštaju. Baš iz tog razloga, nijedna javna ličnost koja poznaje bračni par Karleuša – Tošić nije pošteđena pitanja o njihovom braku.

Pred istim pitanjem našao se i Saša Popović, od koga su mediji konačno željeli da saznaju istinu o braku Jelene i Duška.

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvidio je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

– Bili su zajedno sa djecom kod nas na jahti, i svi su se lijepo slagali. Sve je OK! – rekao je Saša za i dodao da o razvodu nema ni govora:

– Ne, oni su lijepa i skladna porodica. Ne znam da li djevojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga – otkrio je istinu on.

Izvor: Story.rs

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar