Ništa ne prepušta slučaju: Naomi pošla na let u zaštitnom odelu sa štitom za lice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ništa ne prepušta slučaju: Naomi pošla na let u zaštitnom odelu sa štitom za lice

Svi preduzimamo mere predostrožnosti da bismo izbegli da se zarazimo koronavirusom, ali supermodel Naomi Kembel nedavno je, dok je putovala avionom iz svog rodnog grada Njujorka pokazala da ne prepušta ništa slučaju.

Na Instagramu je objavila sliku na kojoj se vidi kako u letu nosi medicinsko zaštitno odelo za celo telo, masku za lice, zaštitne naočare i štitnik za lice.

Manekenka, koja će ovog meseca napuniti 50 godina, nosila je sličnu odeću i u martu tokom putovanja iz Los Anđelesa. Kasnije je otkrila da je to Du Pontov industrijski i naučni jednokratni, elastični kombinezon i da ga nosi iz straha da se ne zarazi na letu zbog covida 19.

“Kako je ovo veoma osetljivo vreme za seo svet, neću da vas lažem i kažem da nisam nervozna zbog ovog leta”, objasnila je.

Naomi putuje po svetu zbog posla, a svoju rutinu pre svakog leta prikazala je u videu na njenom Jutjub kanalu koji se zobe “Biti Naomi 2019. godine”. Svesna bacila oko sebe, pokazala je svoju putnu torbu u kojoj se nalazilo hidrantno pakovanje sa maskama za lice. Potom je navukla jednokratne rukavice i krenula sa čišćenjem sedišta, stočića, televizora, naslona za glavu i daljinskog upravljača antibakterijskim maramicama.

“Kad god bih putovala, toliko bih se više razbolevala od prehlade i sličnih stvari i blagoslovena sam što nisam”, objasnila je. “Stvarno mislim da mi ovo pomaže – moja mala rutina.”


Danas objavljeno

Jeste li znali da su ove poznate ličnosti usvojene?

Vanja A

Zašto imamo noćne more i kako ih se riješiti?

Vanja A

Istraživanja otkrivaju da psi pokazuju empatiju i prepoznaju ljudske emocije, hormone i izraze lica

Vanja A

Ostavite komentar