Nissan Patrol za 2020: Po ukusu kupaca sa Bliskog istoka - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Nissan Patrol za 2020: Po ukusu kupaca sa Bliskog istoka

Na redizajniranom modelu izvršene su stilske promene i tehnološka unapređenja.

Na redizajniranom modelu izvršene su stilske promene i tehnološka unapređenja.

Nissan Patrol ima reputaciju masivnog i izdržljivog SUV vozila, a najnovijim redizajnom zadržao je takav imidž. Naviše stilskih promena izvršeno je na prednjem delu vozila, uključujući masku hladnjaka, farove i branik, dok su pozadi restilizovana stop svetla.

U unutrašnjosti, Patrol izgleda luksuznije zahvaljujući novom, kožnom enterijeru. Japanski proizvođač ističe da je smanjena i buka u kabini koja potiče od spoljašnjih izvora, zahvaljujući boljoj zvučnoj izolaciji. Centralnom konzolom dominiraju dva velika ekrana, koji uključuju navigaciju i multimedijalni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za lakše povezivanje sa samrtfon uređajima.

Među brojnim sistemima bezbednosti su inteligentno automatsko kočenje u slučaju opasnosti sa funkcijom detekcije pešaka, kao i sistem koji upozorava na moguć frontalni sudar.

Nissan Patrol za 2020. standardno se isporučuje sa 4.0 V6 benzinskim motorom sa 275 ks i 395 Nm, dok je za kupce koji žele nešto više dostupan opcioni 5.6-litarski V8 koji proizvodi 400 ks i 560 Nm. Snažnija varijanta ima u ponudi i Nissanov Hydraulic Body Motion Control adaptivni sistem oslanjanja.

Restilizovani Nissan Patrol počeće da se prodaje do kraja meseca, i to najpre na Bliskom istoku koji je jedno od najvažnijih tržišta za ovaj model.

B92

Danas objavljeno

Kamuflirani Alfa Romeo Tonale

Vanja A

Porsche 911 Turbo Safari

Vanja A

Kako brzo ukloniti snijeg i led s vjetrobranskog stakla?

Vanja A

Ostavite komentar