10. Februara 2022.

Nison u rimejku legendarnog filma “Goli pištolj”: “To će biti ili genijalno, ili kraj moje karijere”

Big Portal

Iako projekat tek treba da bude zvanično objavljen, Nison je otkrio da su mu se Set Makfarlejn (Family Guy, Ted) i Paramount Studios obratili kako bi im potencijalno pomogao u oživljavanju akciono-komične filmske franšize.

Govoreći nedavno u emisiji “People” (TV Show!), Nison je rekao:

“Obratili su mi se Set Mekfarlejn i Paramaunt Studios da možda oživimo zajedno filmove “Goli pištolj”. To će ili završiti moju karijeru ili je odvesti u sasvim drugom pravcu – našalio se. Iskreno, ne znam.”

Nison je ranije sarađivao sa Mekfarlejnom na “A Million Ways To Die In The West”, zajedno sa kameo pojavljivanjima u “Tedu 2” i epizodi “Orvila”.

U originalnoj trilogiji “Goli pištolj” glumio je Lesli Nilsen, u ulozi lakovernog detektiva Frenka Drebina. Posle originalnog filma iz 1988. usledili su nastavci – “Naked Gun 2 1/2 Smell of Fear” 1991. i “Naked Gunj 33 1/2: The Final Insult” 1994. godine.

Poslednjih godina, Nison je postao poznat po tome što je glumio u akcionim filmovima kao što su “Taken” i “Non-Stop,” iako je nedavno razgovarao o mogućnosti da ostavi akcione uloge iza sebe. Govoreći u emisiji “Today” ranije ovog meseca dok je promovisao svoj najnoviji film “Blacklight”, Nison je rekao:

“Ove godine punim 70 godina, tako da se još uvek držim. Ali, mislim da se moje vreme u akcionim filmovima približava kraju, mora. Publika nije glupa, znate. Oni će reći: “Oh, jebote, ovaj tip, Liam Nison. On mora da ima 71, 72, 73 godine…” Zaustaviću se u nekom trenutku”.

Uz “Blacklight”, Nison takođe glumi u predstojećem akcionom trileru “Memory in April” zajedno sa Gajem Pirsom i Monikom Beluči.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare