"Nismo potcijenili Suduvu, pokazaćemo da je kvalitet na našoj strani" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Nismo potcijenili Suduvu, pokazaćemo da je kvalitet na našoj strani”

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova protiv Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a svoj komentar ostavio je i Dušan Jovančić. “Stručni štab nam je predočio dosta delova njihove igre, a tako je na kraju i bilo, tako da nismo bili iznenađeni, a nismo ih ni potcenili…

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova protiv Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a svoj komentar ostavio je i Dušan Jovančić.

“Stručni štab nam je predočio dosta delova njihove igre, a tako je na kraju i bilo, tako da nismo bili iznenađeni, a nismo ih ni potcenili jer smo bili svesni važnosti ovog meča”, rekao je Jovančić.

Na komentar da je kvalitet na strani Crvene zvezde, Jovančić je potvrdio tvrdnju.

“Slažem se, dobro smo ušli u utakmicu, nismo iskoristili neke polu prilike, posle mi je kruivo što nismo nastavili u istom ritmu, a kvalitet je sigurno na našoj strani i mislim da ćemo to i pokazati”.

Crvena zvezda je imala nekoliko pokušaja iz daljine, a oprobao se i sam Jovančić, međutim gola nije bilo.

“Oni igraju sa pet igrača pozadi i onda je teško ući u šesnaesterac i trebalo je pokušati iz daljine. Sada nismo uspeli da postignemo gol, ali se nadam da ćemo drugi put pogoditi”

Danas objavljeno

Greška Ferstapena, pol-pozicija za Hamiltona

Vanja A

Luka Jović pogodio za Real poslije 22 mjeseca!

Vanja A

Jokić u MVP režimu – košarkaški čas od 27 minuta u “hramu”

Vanja A

Ostavite komentar