"Nismo htjeli da propustimo priliku da ugostimo Novaka" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Nismo htjeli da propustimo priliku da ugostimo Novaka”

Srpski član Pedsedništva BiH i predsednik Organizacionog odbora turnira Adria tour Banjaluka Milorad Dodik izjavio je da će sve biti spremno za veliki spektakl.

“Za ovaj događaj smo formirali Organizacioni odbor, okupili smo se jer nismo hteli da propustimo priliku da u Banjaluci održimo ovako važan događaj. Hvala Novaku, njegovoj porodici, njegovoj fondaciji na činjenici da ce među tri grada na Balkanu koja će organizovati spektakl biti i Banjaluka. Prihvatili da obezbedimo sve uslove i spremno dočekamo turnir. Pretpostavka je da se moraju obezbediti standardi jer ćemo ugostiti najveće svetske igrače, Novak je broj jedan i sve se mora pripremiti na najboji način” rekao je Dodik, prenosi portal Srpskainfo.

Predsednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović kaže da Banjaluku očekuje jedan od najvećih sportskih dogadaja u njenoj istoriji, da će to biti najveći spektakl koji je Republika Srpska imala.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović zadovoljna je zbog činjenice da će prvi teniser sveta igrati meč u Banjaluci.

“Zadovoljstvo što ćemo nakon ovog teškog perioda korone imati veliku spektakularnu stvar. Očekujemo dosta posetilaca, ali svakako je posebno značajno što Republika Srpska dolazi na u poziciju da organizuje nešto što smo sanjali, a što nije bilo ranije ostvarivo. Zahvaljujući Novaku i porodici, ovo je sada više nego san i nešto što će se ostvariti”
, rekla je Cvijanović.

Regionalni Adria Tour startovao je prošlog vikenda u Beogradu, ovog vikenda turnir se održava u Zadru, dok će u Banjaluci biti na programu 3. i 4. jula.

Danas objavljeno

Dan kada je otišao Kobi…

Zeljka

Pobjeda Denvera protiv Dalasa, Jokić sjajan, trip-dabl Dončića, “Kralj” dominirao protiv “svojih”, Bruklinov moćni trio

Zeljka

Danska kao Jugoslavija – najteži poraz Hrvatske u istoriji

Zeljka

Ostavite komentar