NISAM SVIH 20 GODINA SAMA: Ceca Ražnatović prvi put progovorila o svom emotivnom životu - BIGportal.ba
Ex Yu

NISAM SVIH 20 GODINA SAMA: Ceca Ražnatović prvi put progovorila o svom emotivnom životu

FOLK diva Svetlana Ceca Ražnatović retko govori o emotivnom životu, a partnerene eksponira u javnosti.

Kako je otkrila, ono što joj je bitno je činjenica da su joj Anastasija i Veljko uvek bili podrška.

– Uvek sam imala podršku u deci, oni ne vole da sam ja sama. Jednostavno, sami pravimo izbore. Nisam svih 20 godina bila sama, nisam eksponirala taj deo života, ali imala sam duge samoće. Najduže sam bila sama dve i po godine. Nije sreća samo imati partnera, nisam žena koja će po svaku cenu biti sa nekim, bolje biti sam nego sa bilo kim. Nikad nisam usamljena, imam divnu porodicu. Nisam žena koja može mehanički da bude sa nekim, izuzetno sam emotivna, treba mi neko ko će mi biti prijatelj, u svojoj kući sam i bez šminke, u pidžami, nisam 24 sata namunjena da bih nekog fascinirala, moraš da me voliš zaista onakvu kakvu jesam – rekla je Ceca

Ceca je za pomenuti medij otkrila i kako je upoznavala muškarce sa kojima je bila bliska.

– Žene sa javne scene teško stupaju u kontakt s ljudima. Mene može neko da upozna uz prijatelje, ne mogu tek tako da uđem u neki odnos, ljudi su spremni na sve i svašta, nemam luksuz da se igram sa svojim likom, delom i svojom decom, kako znam kakve su kome namere? Uvek sam bila na oprezu, čovek treba da misli na sve, ne postojim samo ja – kaže folk diva , pa dodaje:

– Fizički izgled skreće pažnju, ali kasnije vidiš ima li hemije, da li se razumete, da li vam je zabavno, sve se vrti oko hemije između ljudi. Da li je stariji, mlađi, nema veze.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar