17. Augusta 2021.

Marina Visković ne može da zamisli život bez treninga

Big Portal

[ad_1]

Izgled Marine Visković je uvek tema o kojoj se priča, ali ovoga puta zgodna pevačica svima je zadala domaći zadatak.

Izvor: Youtube/Printscreen/Pink

Marine Visković slovi za devojku koja vodi računa o svom izgledu i voli da bude uvek u svom najboljem izdanju. Iza njenog besprekornog izgleda stoji muktotpran radi u tereteni koji je za pevačicu pravo zadovoljstvo.

“Redovno treniram i preporučujem svima da bez obzira na to kojim se poslom bave obavezno odvoje makar pola sata dnevno i vežbaju. Konstatno sam u teretani, obožavam da idem na boks, to mi dođe kao jedna vrsta terapije, pa se moji prijatelji često našale sa mnom i pitaju me da li se spremam za Olimpijske igre. Ne bih mogla da zamislim život bez treninga i sigurno da bih se osećala lošije” kaže Marina kojoj je saveznik u dobrom izgledu i genetika, ali i to što nije ljubitelj slatkiša.

“Trudim se eliminišem sve loše navike kada je hrana u pitanju. A s druge strane nisam neki preterani ljubitelj slatkiša, ne volim gazirane sokove, tako da sam mirna što se tiče tog dela svakodnevne zavisnosti koju mnogi imaju. Obožavam najviše domaću i kuvanu hranu, ali kada poželim da pojedem nešto što ne jedem svakog dana, ne sputavam se u tome” ističe Marina.

Izvor: Lepa&Srećna/Zdrav Život

[ad_2]

Originalni članak

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare