Nintendo bi uskoro na Switch mogao dodati i Game Boy igre - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Nintendo bi uskoro na Switch mogao dodati i Game Boy igre

Nintendo Switch Online pretplatnički servis, pored toga što omogućava vlasnicima Switch konzola da igraju sa drugima onlajn u multiplejer naslovma, ima i sopstvenu selekciju besplatnih igara. Switch besplatne igre stižu u formi klasičnih NES i SNES naslova.

 Izgleda da bi ovoj selekciji uskoro mogle biti dodate i Game Boy igre.

Ovu informaciju je prvi objavio YouTuber “Nate the Hate”, a kasnije je potvrdio Nintendo Life. Proizvođač Switch-a će najverovatnije uskoro dodati Game Boy i Game Boy Color naslove na onlajn servis konzole.

Tetris Classic should make a comeback.: NintendoSwitch

Zanimljivo je da su 2019. godine u Nintendo bazi otkrivena čeriri različita emulatora u okviru Switch konzole, od kojih su dva bili NES i SNES. Moguće je da će Nintendo već uskoro omogućiti Game Boy igre na konzoli, s obzirom na to da se približava obeležavanje trogodišnjice onlajn servisa.

Mnoge od prethodnih Nintendo konzola su omogućavale gejmerima da kupe retro igre preko njihovih onlajn prodavnica, ali ta opcija nije bila dostupna za Switch.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Nova opcija na WA – sa Androida na iOS

Vanja A

Datum i vrijeme izlaska Samsung Galaxy S22 serije i dostupnost objavljeni na zvaničnom sajtu

Vanja A

NVIDIA tiho podigla cijene čitave porodice grafičkih kartica GeForce RTX 30 Founders Edition u Europi, povećanje do 6,4%

Vanja A

Ostavite komentar