Ninova ćerka podijelila bolnu uspomenu na očevu smrt - BIGportal.ba
Ex Yu

Ninova ćerka podijelila bolnu uspomenu na očevu smrt

Sandra Rešić, ćerka jednog od najpopularnijih pjevača u istoriji narodne muzike na ovim prostorima, prisjetila se najtežeg trenutka u svom životu.

Amir Rešić Nino, koji nas je napustio na današnji dan 2007. godine, ostavio je iza sebe tri ćerke: AmeluSandru i Tamaru. Sandra je jedina od njih koja je pošla očevim stopama, pa danas vrijedno nastupa i, kako je sama jednom prilikom istakla, njen nastup ne može da prođe bez izvođenja očevih pjesama Udahni duboko i Donesi divlje mirise.

Na dan kada se cijeli region prisjeća legendarnog pjevača, njegova mezimica prvi put je podijelila neku očevu fotografiju na Instagramu, a nju prati potresna uspomena na najteži dan u njenom životu.

https://www.instagram.com/p/B3wEMG2AqHh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

— Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je. I sada, poslije 12 godina, ne znam gdje sam otišla nakon. Rekli su mi: Idi kući. Ne sjećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam željela patetiku. Ružne komentare… Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim dijelom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo prezime — napisala je Sandra.

https://www.instagram.com/p/BoU3qO8Bn20/

Kako je ona istakla, svjesna je da ne može da dostigne oca u karijeri, ali može da bude ponosna na njega.


— Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapjevam tvoju pjesmu. A onda više ne pjevam ja… Već hor ljudi ispred mene. Vjerujem da si tada srećan. Negdje gore — završila je Sandra.

https://www.instagram.com/p/B0dvTEvCXb5/

Glossy

Danas objavljeno

Neda otkrila kako se pomirila sa Marinkom Rokvićem!

Vanja A

Laka na slikovit način pokazao da pare vrte gdje burgija neće

Vanja A

Završio se 49. FEST: Đuričko nagrađen za najbolju mušku ulogu, “Oaza” najbolji film

Zeljka

Ostavite komentar