NINA RADULOVIĆ NA IVICI SUZA “Koliko sam samo srećna i zahvalna dragom Bogu” - BIGportal.ba
Ex Yu

NINA RADULOVIĆ NA IVICI SUZA “Koliko sam samo srećna i zahvalna dragom Bogu”

Voditeljka u razgovoru za Blic Super TV otkriva da je više puta bila na ivici suza dok je vodila Nacionalni dnevnik, kako je sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem ostala u dobrim odnosima i zašto je nedostupna za udvarače.

Ninu Radulović već godinama gledamo na malim ekranima u različitim formatima, a ona sada otkriva koji joj je bilo najteže da radi i zbog čega.

– Definitivno “Putevima šampiona”, koju poslednjih šest mjeseci paralelno sa Nacionalnim dnevnikom vodim na Arena TV sa Dekijem Pantelićem. Produkciono i logistički najzahtevniji projekat. U svakoj epizodi obilazimo jedan evropski grad, odnosno fudbalski klub koji učestvuje u Ligi šampiona. Pored reportaže o gradu i klubu, razgovaramo i sa našim fudbalerima koji su igrali za taj tim. Putovanja su divna, ali mi ih provodimo radno, jer neprekidno snimamo, ponavljamo po mnogo puta kako bismo snimili idealan kadar, imamo uslovnosti u vidu vremenskih neprilika, ali i ograničenja klubova. Ipak, epilog je emisija u formi koju niko dosad nije radio, piše Blic.

Dešava li ti se da dobiješ napad smijeha u uživo programu ili da od nekih scena budeš na ivici suza? Šta radiš u tim situacijama?

– Desilo se da jednom prilikom kolega, dok sam čitala najavu za prilog u Nacionalnom dnevniku, zapne za kabl iza kamere i padne, ali ni to ne bi bilo smiješno da taj pad nije pratio i njegov iskreni komentar i jauk. Nisam mogla da se obuzdam do kraja Nacionalnog dnevnika, tako da sam ostale vijesti pročitala uz vrpoljenje i smješkanje. Na ivici suza budem svaki put kada su tema djeca, bilo da su napuštena, povrijeđena ili bolesna. Tada uvijek pomislim na to koliko sam srećna i zahvalna dragom Bogu što imam divnu porodicu.

Da li Lav gleda mamu na televiziji i da li je ponosan što su mu mama i tata javne ličnosti?

– Njega to interesovanje za naš rad na televiziji drži čitavih pet do 10 minuta. Imam utisak da je već i navikao, ali vjerovatno bi se iznenadio kad bi tatu ili mene vidio u nekoj neobičnoj ulozi, ili možda kada bismo obrnuli uloge – tata vodi emisiju, a mama glumi u filmu.

Da li bi Lav više volio da bude voditelj ili glumac? Pokazuje li sklonost ka pozivima svojih roditelja?

– On je stalno u nekom liku. Obožava da se igra samostalno i da oponaša glasom omiljene junake iz crtaća ili igrica. Mislim da je rođeni glumac.

Ti i Branislav ste uspjeli da ostanete u dobrim odnosima nakon razvoda. Da li je to teško?

– Sve je pitanje odluke i dogovora. Kada su ljudi normalni, dogovor se lako postigne.

Da li si zadovoljna kakav je Branislav otac vašem sinu?

– Jesam. Uostalom, kakvi smo roditelji, vidjeće se i po našoj djeci kad odrastu.

Po medijima se spekuliše o tvojim navodnim emotivnim partnerima. Šta je od toga istina i kakav je tvoj emotivni status?

– Ne znam zaista šta se piše, jer čitam samo o političkim i ekonomskim dešavanjima u Srbiji i svijetu. Moj emotivni status je – zaljubljena u život!

S obzirom na to da si jedna od najljepših voditeljki na javnoj sceni, pretpostavljam da imaš mnogo udvarača?

– Čak i da hoće neko da mi se udvara, nema kad, ni gdje. Vrijeme provodim ili sa kolegama na Pinku, ili sa drugim kolegama na putovanju, ostatak vremena sam kod kuće ili u parku sa Lavom i porodicom.

Da li ti prilaze gledaoci na ulici i šta ti poručuju?

– To mi se dešava svakodnevno, ali moram priznati da taj dio života doživljavam kao nužni, jer ne mogu da kažem da sam uvijek raspoložena za komentare nepoznatih ljudi. Ipak, najčešći su oni koji se tiču izgleda, ali i toga kad ću početi da radim neku autorsku emisiju.

Imaš li neke protekcije kao TV lice? Puštaju li te preko reda u prodavnici, pošti…

– Izgleda da su ta vremena kada su TV lica bila veoma cijenjena prošla, ili me još uvijek percipiraju kao mladu osobu kojoj nije teško da čeka.

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar