Nina će predstavljati Srbiju na evropskom izboru za mis - BIGportal.ba
Ex Yu

Nina će predstavljati Srbiju na evropskom izboru za mis

Lepota Srpkinja je poznata širom planete. Na polju lepote teško je biti objektivan, jer kažu da je ona u oku posmatrača. Ipak, nije mali broj onih koji pokušavaju da je opišu, objasne i izmere.

U Nišu je tako organizovan izbor za Miss Adriatik Srbije gde se 15 finalistkinja iz cele zemlje takmičilo se titulu najlepše, koja će našu zemlju predstavljati na evropskom takmičenju u Hrvatskoj.

One su mlade, lepe i obrazovane, a iako žiri nije imao lak zadatak, titulu najlepše ponela je 19-godišnja Nina Nikolić iz Novog Sada. “Velika mi je čast što sam ponela titulu najlepše i želim da napomenem da je obrazovanje pored lepote jako bitno i to mi je večeras dalo samopouzdanje”, rekla je ona.

Ovo je prvi put da se ovo takmičenje organiizuje u Srbiji.

“U tih 10-15 sekundi šetnje na pisti vidi se sve što je ta devojka do tada postigla u životu. Njeno obrazovanje, kultura. Devojke koje nas predstavljaju u inostranstvu svojevrsni su ambasadori naše zemlje, koja osim lepote može da se pohvali i pameću”, kaže direktorka ovog izbora Sara Mitić koja je i sama 2013. godine ponela titulu najlepše.

Evropsko takmičenje u Hrvatskoj biće održano za mesec dana. Pogledajte prilog iz “150 minuta” TV Prva.

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar