11. Marta 2021.

Nina Badrić završila na sudu: “Pozvonio je na vrata mog stana u Zagrebu”

Big Portal

Naime, na njenim koncertima bio je uvek u prvim redovima, a opsednutost njom pojačala se u avgustu 2018. godine, da bi nakon dve godine kulminirala krivičnom prijavom za nametljivo ponašanje, piše Jutarnji.hr.

S druge strane, Ilija tvrdi da mu se Nina Badrić sviđa kao muzičarka, ali i da je sve “jedan veliki nesporazum”, misleći pritom na činjenicu da joj se pojavljivao pod prozorima stanova i hotela od Zagreba, preko Brača, do Hvara, a pratio ju je i po prodavnicama.

“Poslao sam dopis u njen sandučić u kom sam tražio od nje da se odredi. Tražio sam odgovore, a nisam ih dobio. Nisam joj narušavao intimu, a ona je pogodila o kome se radi. U Jelsu odlazim već sedam godina, a Ninu pune tri tamo nisam video niti sam joj u Jelsi prilazio, a kamoli je do tamo pratio. Ali tada se u meni rodila ideja. Samo sam hteo da joj dam ruže”, rekao je Ilija.

Napominje da ju je mnogo puta na društvenim mrežama branio u svojim komentarima.

“Sve što sam u životu napisao, napisao sam za Ninu. Sećam se i da sam jednom objavio na njenoj stranici pesmu koju je ona pohvalila pa sam se malo na nju zakačio jer u tom smislu odgovaramo. Nakon toga njenu stranicu više nisam mogao da vidim”, branio se “pesnik” Ilija M., kom je stigla i blokada s Ninine stranice.

Ne bi li opravdao svoje beskonačne šetnje pod Nininim prozorom, pravdao se da je to odranije bila njegova ruta kretanja i da ništa neprikladno nije uradio.

“Jednom mi je otvorila vrata. Čekao sam je i video da je to ona. Ponudio sam joj neke svoje radove, na šta mi je odgovorila da ona sama piše pesme. Ja sam samo hteo da ona vidi moj rad jer mi je draga i kao žena i kao muzičarka. S njom sam imao velike zamisli, bez obzira na to da li bi to bilo kroz muško-ženski odnos ili onaj profesionalni”, dodao je.

“I u sandučić sam joj poslao jednu pesmu koja govori o njoj i da sam zamislio nešto više. Slao sam joj svašta, ali ne znam da li je sve to pročitala. Bilo bi mi je drago da konačno sazna šta mislim o njoj i mislim da neko ko je zaljubljen u nju možda stopira moje poruke”, kaže Ilija.

I Nina Badrić priznala je kroz šta je sve prošla – sve je počelo ljubavnim porukama, ali se Ilija nije tu zaustavio.

“Nedugo nakon toga sam na svojim koncertima uz binu uočila starijeg muškarca, izrazito prosede kose, srednjeg stasa i koji je svojim izgledom odskakao od mlađe publike”, rekla je Nina.

“Pre dve godine mi je pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me to. Doneo mi je neke pesme, ali se ne sećam da li je išta posebno govorio. Samo je zurio u mene. To me izrazito uplašilo, posebno jer sam ga prepoznala s koncerata. Rekla sam mu da s njim ne želim nikakav kontakt, da prestane da mi donosi pesme i da mi piše i da mi više ne dolazi jer da ću ga prijaviti policiji. Uprkos tome, u junu 2019. godine snimala sam spot u Jelsi, a pre toga sam u Bolu imala koncert pa sam ga susrela po izlasku iz hotela. Užasno sam se prepala. Nakon toga sam provela nekoliko dana u svojoj kući u Jelsi primetila sam ga kako sedi na zidiću ispred kuće”, otkrila je Nina Badrić istražiteljima i dodala da se zatim spustila na ulicu i otišla do nametljivog obožavatelja, pa ga je zamolila da prestane da je prati.

On joj je, priseća se, tada odgovorio da letuje na Hvaru i da ima pravo da bude tu.

Na snazi su do daljeg mere opreza, tačnije Ilija M. ne sme da joj se približi na 200 metara, a najmanje na istom odstojanju mora biti i od njenog doma.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare