Nina Badrić progovorila o majčinstvu: Voljela bih da usvojim dijete - BIGportal.ba
Ex Yu Uncategorized

Nina Badrić progovorila o majčinstvu: Voljela bih da usvojim dijete

Pjevačica Nina Badrić zatvorila je jedno životno poglavlje i za sobom ostavila šest godina dug brak.

Ipak, svesna je da bi njena životna priča zaista izgledala mnogo drugačije da ne nosi breme javne ličnosti. Iako je jedna ljubavna priča završena, Nina je već neko vreme sama.

https://www.instagram.com/p/CFOw-PplD-4/?utm_source=ig_web_copy_link

– Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drugačije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osetila ni toliko simpatija, ali ni predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osetim i njihov strah prema sebi, pitanje šta bi mi mogli ponuditi – rekla je pevačica.

Iako je sada sama i uživa u svakom novom danu, Nina je zotkrila kakvog muškarca očekuje pored sebe, ukoliko sa nekim poželi da provede ostatak života.

– Za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj koji te razume i poštuje, a meni je jako važan i smisao za humor. – ispričala je ona za magazin “Gloria“.

Iako joj samoća trenutno prija, kao i svaka žena i ona mašta da se ostvari u ulozi majke.

https://www.instagram.com/p/CFC_9bBFRh7/?utm_source=ig_web_copy_link

– Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako puno mogu da dam nekom malom biću. Ipak za takvu odluku čovek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. S druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo iskustvo više ne može dogoditi – rekla je u emotivnoj ispovesti pevačica.

Foto: ATA image

Izvor: Hellomagzin

Danas objavljeno

“Teško joj se neko dopadne”

Vanja A

Misteriozna ljepotica: Dok žene uzdišu za Filipom Kostićem, on krije svoju ljubav

Vanja A

Jovana Jeremić iznijela šok tvrdnje “Objaviću spisak voditeljki koje se bave prostitucijom”

V.R.

Ostavite komentar