20. Septembra 2020.

Nina Badrić progovorila o majčinstvu: Voljela bih da usvojim dijete

Big Portal

Ipak, svesna je da bi njena životna priča zaista izgledala mnogo drugačije da ne nosi breme javne ličnosti. Iako je jedna ljubavna priča završena, Nina je već neko vreme sama.

https://www.instagram.com/p/CFOw-PplD-4/?utm_source=ig_web_copy_link

– Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drugačije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osetila ni toliko simpatija, ali ni predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osetim i njihov strah prema sebi, pitanje šta bi mi mogli ponuditi – rekla je pevačica.

Iako je sada sama i uživa u svakom novom danu, Nina je zotkrila kakvog muškarca očekuje pored sebe, ukoliko sa nekim poželi da provede ostatak života.

– Za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj koji te razume i poštuje, a meni je jako važan i smisao za humor. – ispričala je ona za magazin “Gloria“.

Iako joj samoća trenutno prija, kao i svaka žena i ona mašta da se ostvari u ulozi majke.

https://www.instagram.com/p/CFC_9bBFRh7/?utm_source=ig_web_copy_link

– Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako puno mogu da dam nekom malom biću. Ipak za takvu odluku čovek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. S druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo iskustvo više ne može dogoditi – rekla je u emotivnoj ispovesti pevačica.

Foto: ATA image

Izvor: Hellomagzin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare