5. Juna 2022.

Nina Badrić otkrila kako živi milijarderka Sandra Meljničenko

Big Portal

Naime, njen suprug, tajkun Andrej Meljničenko, dan pred uvođenje sankcija Rusiji prepisao joj je svu imovinu, procenjenu na oko 24 milijarde dolara.

A kada raspolažete tolikim novcem, nemate neku preteranu potrebu da dolazite u dodir sa “običnim” narodom. Sandra, doduše, ponekad voli da izađe među ljude. Viđali smo je kako opušteno šeta ulicama italijanskih letovališta i Azurnom obalom, iako bi dobar deo toga mogla da kupi. Ne znamo ko su joj najbolje drugarice, to vešto krije, ali jedna od retkih osoba sa kojima je bliska je regionalna muzička zvezda Nina Badrić.

Foto: Jutjub/RTV Pink Official/Tanjug/Rade Prelić

Počele su intenzivnije da se druže krajem 2009, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

– Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. NJih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju – ispričala je pevačica jednom prilikom.

(Hello)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare