Nikolina Pišek se oglasila nakon zemljotresa u Zagrebu - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikolina Pišek se oglasila nakon zemljotresa u Zagrebu

Zagreb je jutros u 6.35 pogodio jak zemljotres od 5,2 stepena po Rihteru. Nakon ovog, pogodio ga je još jedan u 6.49, od 4,4 stepena.

Cijelu situaciju opisala je voditeljka Nikolina Pišek.

“Svi smo preplašeni. Naravno, budući da se Zagreb praktično nije smirio cijelih ovih devet mjeseci. Riječ je bilo o manjim i sporadičnim potresima nakon onog većeg, kao što ste imali priliku vidjeti i slušati. Danas se dogodilo nešto što je zapravo uznemirujuće samo po sebi zbog toga što, ne samo potres kao takav, nego i činjenica da se sve dogodilo u istim okolnostima. Riječ je o istom vremenu, 6.30 izjutra. Mislim da je prethodni potres bio desetak minuta ranije”, rekla je Nikolina i nastavila:

“Grad je spavao, praktično, isto je bilo vrlo hladno, padao je snijeg, kao i danas, veoma slični vremenski uslovi, i bio je lokdaun. Gotovo preslikana situacija kao što se dogodilo danas. Građani jesu uznemireni. ‘Ajmo reći da tu situaciju sada svi shvatamo racionalno, koliko god možemo. Grad je nastavio sa svojim aktivnostima redovnim. Manje-više, svi smo nakon prvobitnog šoka prigrlili stvarnost kakva jeste i zahvalni smo što se nije dogodilo nešto više. Zahvalni smo što su nam domovi sačuvani, pogotovo oni koji su bili poprilično razrušeni u prvom potresu. Jedna od njih sam bila i ja. Srećna sam što nam je krov nad glavom čvrst”, navela je voditeljka za “Kurir” televiziju, prenosi Telegraf.rs.

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar