Nikolina Pišek doživjela nezgodu na ljetovanju - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikolina Pišek doživjela nezgodu na ljetovanju

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Pišek je na godišnjem odmoru u Hrvatskoj. U emisiji Puls Srbije priznala je da je na početku ljetovanja imala nezgodu.

-Još uvijek odmaram, uživam u ljetnom vremenu. Trenutno sam na Bolu, a prvog dana ljetovanja sam slomila prst. Ispao mi je kofer iz prtljažnika i slomio mi prst. Mogu normalno hodati, srećom pa nisam slomila prst koji je bitan za ravnotežu’, rekla je.

Objavila je nekoliko fotografija s odmora na Instagramu.  Atraktivna Nikolina pozirala je u kupaćim kostimima i ljetnim večernjim haljinama.

Ovo nije jedina nesreća koju je bivša voditeljica doživjela.

Podsjetimo, Nikolina i njena kćerka preživjele su trovanje ugljen-monoksidom.

‒ Još imam kratak dah, puls mi skače i poslije najmanjeg napora, što se nikada nije dešavalo jer sam u prilično dobroj kondiciji. No, doktori su mi rekli da je potpuno normalno da tri nedelje osjećam ovakve smetnje, a razloga za brigu biće samo ako se oni nastave. Una se ne žali ni na šta, ponaša se uobičajeno, ali iz predostrožnosti mora da joj se uradi EEG glave. Ne znam samo kako ćemo to izvesti jer noć pred snimanje ne smije da spava. Moraću da smislim način da obje budne dočekamo jutro, napisala je tada.

Izvor: Index

Danas objavljeno

CECIN prvi intervju nakon smrti Marine Tucaković: “Prva sam saznala da je preminula”

Zeljka

Književnica i novinarka Vesna Dedić je KRALJICA STILA

Zeljka

Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje!

Zeljka

Ostavite komentar