3. Novembra 2022.

Nikolina Kovač otkrila zašto se Kapor ugojio

Big Portal

“Najbitnije je da ništa nije na silu i da uvek postoji poštovanje i doza ljubavi. Ja živim od toga i pozitivne energije, jako mi je bitno da se prema meni neko lepo ponaša. Uživam u lepim stvarima i lepoj energiji, to je svima potrebno”, istakla je Nikolina.

Kažu da kod muškaraca ljubav na usta ulazi te ne čudi što se Nikolinin suprug Saša Kapor ugojio par kilograma što njegovoj dragoj ni malo ne smeta.

“Kada je bila korona dosta sam eksperimentisala u kuhinji, međutim meni se mnogo sviđa kako mu stoji ova kilaža iskreno. Zbog Nikolaja koji isto voli da ručka malo smo se posvetili i njegovom režimu ishrane”, priznaje pjevačica koja je nedavno ostvarila svoj veliki san, kada je snimila duet sa Halidom Bešlićem koji će sudeći po prvim reakcijama postati evergrin.

“Da, to je pesma za sva vremena, koja ima emociju, koja je iskrena. Dok smo snimali spot sve je bilo spontano i prirodno, pevali smo iz duše. Publika je jako dobro prihvatila i smatram da će pesma tek da dosegne nivo koji treba”, rekla je Nikolina sa ponosom.

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare